Paskutinis pakeitimas: 2021-04-09 10:47:39
Kripto gali lengvai visokių valiutų prisipirkti, bet va su pardavimu -jau problema....

Arvydas.I parašė:
Tomas.J nusipirk geriau kemperį... manau patirsi daugiau malonumo, nei su kripto valiuta
Tomas.J parašė:Sveiki,kriptovaliutu rinkos kainos krenta siuo metu (ir kritimas dar gali testis), nes BTC turi problemu del Kinijos mining'o, greitai dar gali tether-bitcoin problema islisti.Kas dar nesate investave i efektyvias kripto ir noretumete ta padaryti, ateinancios dienos ir savaites gali buti palankus metas. BTC numeta visu kripto kainas del savo techniniu ir reguliaciniu problemu, o kripto problemas reguliaciniais istatymais issprendus - efektyvios ir istatymus/normotyvus atitinkancios kripto sistemos kils.
Giedrius.B parašė:Man tik smalsu, kaip tokie skelbimai atsiranda forume.Normaliai naujokas jungiasi, registruojasi, pildo duomenis ir t.t..O kaip atsitinka, kad tokie skelbimai atsiranda lengvai, praeiną visą registraciją be jokių problemų?
Tomas.J parašė:
Tiesą sakote, prisijungiau prie forumo(nors jį esu aplankęs anksčiau kai domėjausi kemperiais) tam kad pasidalinčiau šia info.
Jūs tik klystate, kad tai komercinė reklama. Tai nėra reklama, nieko iš jos neuždirbu ir negaliu uždirbti, mano motyvacija yra pasidalinti padarytu tyrimu apie finansinės sistemos pokyčiui ir ji tikrai gali būti labai vertinga. Kadangi tokio potencialo gyvenime nesu matęs, užtat ir yra atsiradusi motyvacija prasidalinti šia info per kai kuriuos forumus. Paprasčiausias geroniškumas, nieko daugiau.
Bet spręskit patys kaip norit, kodėl aš čia esu.
Galiu tik pasiūlyti peržvelgti info ir patiems spręsti, kas kaip iš tikrųjų yra, kodėl aš taip tikiu jos potencialu pakeisti žmonių gyvenimus iš finansinės pusės.