Robertas.M parašė:
Tomas.J parašė:
Tiesą sakote, prisijungiau prie forumo(nors jį esu aplankęs anksčiau kai domėjausi kemperiais) tam kad pasidalinčiau šia info.
Jūs tik klystate, kad tai komercinė reklama. Tai nėra reklama, nieko iš jos neuždirbu ir negaliu uždirbti, mano motyvacija yra pasidalinti padarytu tyrimu apie finansinės sistemos pokyčiui ir ji tikrai gali būti labai vertinga. Kadangi tokio potencialo gyvenime nesu matęs, užtat ir yra atsiradusi motyvacija prasidalinti šia info per kai kuriuos forumus. Paprasčiausias geroniškumas, nieko daugiau.
Bet spręskit patys kaip norit, kodėl aš čia esu.
Galiu tik pasiūlyti peržvelgti info ir patiems spręsti, kas kaip iš tikrųjų yra, kodėl aš taip tikiu jos potencialu pakeisti žmonių gyvenimus iš finansinės pusės.
Kiek gi to tavo gyvenimo buta, kad jau visko tiek daug matęs, o tokio potencialo ne? Pakeisti žmonių gyvenimus? Palikti plikus basus? Kažin ar tai geidžiamas pokytis daugumai mūsų. Investicinių fondų valdytojai karts nuo karto krenta pro langus kai rudenį obuoliai, o ten dažniausiai įmonių akcijos, obligacijos sukasi. O foreksu, kriptovaliutų kitų grynai spekuliacinių įrankių naudojimas ir dar kaip įprasta su svertais tiek pat saugus kiek rusiška rulėtė. Bėje anglijos mokslininkai ( penki iš šešiu ) atlikę tyrimus, tvirtina kad rusiška rulėtė visiškai saugi, šešto dalyvavusio tyrime žurnalistams apklausti nepavyko...
Kripto valiuta buvo smagus budas pasipinigauti pačioje pradžioje, ko ten dabar listi? Ačiū, žinoma, kad nesavanaudiškai rūpiniesi mūsų gerbūviu, pateiki tokia specifinę informaciją. Tikiuosi kai pralobsi ( o gal jau tapai labai turtingu iš šio reikalo?) Nusipirksi prabangų kemperį ir butinai mums leisi jį apžiūrėti , atvažiuosi į susitikimą ir leisi pavairuoti. Nekantriai lauksiu tos dienos, pranešk kai žvaigždės nušvis tavo padangei! Linkiu visokeriopos sekmės!
Na, mano pagrindinė mintis yra parodyti kaip aukščiausių oficialių finansinių institucijų(IMF, WEF, OCC ir t.t), centrinių bankų vadovai, multi-milijardinių fondų vadovai kalba apie privataus verslo blockchain kriptovaliutų sistemų naudingumą, kad jos gali būti panaudotos oficialiose bankinėse sistemose. Ir jie dėsto mintį, kad "ne tik gali suteikti, bet taip ir turi nutikti, taip būtų geriausia visuomenei".
Pastebėjęs, kad žmonės visą kripto rinką suplaka į vieną grupę, tarsi visos būtų vienodos. Taip nėra, kai kurios kripto sistemos skiriasi šviesmečiais savo veikimo būdu ir technologija nuo kitų kripto(BTC, DOGE ir t.t aš vertinu labai neigiamai, jos ir kai kurios kitos kripto valiutos sukuria įspūdį, kad visa kripto rinka gali paremta tik spekuliacija). Yra pora kriptovaliutų sistemų gan daug metų (4-6metus) turinčių glaudų ryšį su JAV ir pasaulio finansinėmis organizacijomis, dirba pagal jų taisykles bandydami prisitaikyti, tad tokios sistemos turi visą reikalingą technologiją atitinkančia centrinių bankų poreikius.
Todėl aš ir mėtausi biški grandiozinėmis frazėmis kaip "galimai gyvenimą keičianti investicija". Nes tai yra įmanoma. Kas dėl palikimo "basais", to nesiekiu, ir labai labai aiškiai išdėsčiau toje informacijoje(parašiau visą rimtą pastraipą) apie tai, kad nėra garantijų, kad dalinuosi tik savo tyrimu su faktais, ir kad jei bus noras investuoti - daryti tik su pinigais kuriais gali sau leisti prarasti. Aiškiai pasakiau, kad tinka čia ir 50-100eur, apie jokius tūkstančius investicijai aš nekalbu ir neraginu.
Ok, tai tiek.
Šiaip jo, jei adminui čia atrodys netinkanti info - gali šalinti. Kaip sakiau man nėra jokios naudos, apart kad geriau pasijaučiu, kad pabandžiau pagelbėti kitiems. Who knows, gal pas mane yra koks "gelbėtojo/mokytojo kompleksas", bet tiesiog per didelį finansinį potencialą matau, kad patylėčiau. O finansinė laisvė yra svarbu, kad ir kas ką sakytų.