Parašyta: 2016-02-07 22:27:03
Žinutės: 266
Prisijungė: 2015-12-27
As pats tai ne, bet mama turi vistu
Paskutinis pakeitimas: 2016-02-07 22:34:21
Žinutės: 266
Prisijungė: 2015-12-27
Siaip pamaniau reiketu, kad neprkti pas tave licenzijos (Viktorai), iskepti kiausiniene is kokiu 40-ies kiausiniu, o galingai atrodytu. Aisku kiausiniai butu putpeliu

Parašyta: 2016-02-07 22:40:24
Žinutės: 1312
Prisijungė: 2014-10-13
Paskutinis pakeitimas: 2016-02-20 17:08:49
Žinutės: 459
Prisijungė: 2016-02-10
Geriau pasidalinkim kelionineis receptais :
Nuo grilio iki gurmanišku jūros gėrybių patiekalų. Ir apskritai kas greitą, paprasta, neįprasta ir skanu

Aš pradesiu nuo jūros gėrybių.
Midijos svogūnų padaže:
Mums reikes: 1-2kg midijų (priklauso nuo žmonių kiekio ir apetito)
2-3 svogūnus, didelius
1 citrina
Druskos
Pipirų
100g sviesto
Pradedam, svogūnus sumalam į tyre kartu su citriną, sviestą į keptuvę, įkaitinamas ir tada sukratom sumalta svogūnų masę su citriną. Pakepinami kol paruduos, druska ir pipirai pagal skonį. Tada sukratom midijas, jei trūksta masės kad truputį daugiau apsemtų midijas, dapilam truputį vandens ir pamaišom midijas ko gerai jos pakais ~15min.
Kratom visą ši turinį iy dubenį ir skanaus.
Paskutinis pakeitimas: 2016-02-20 17:11:38
Aurelijus.B parašė:
Geriau pasidalinkim kelionineis receptais :Nuo grilio iki gurmanišku jūros gėrybių patiekalų. Ir apskritai kas greitą, paprasta, neįprasta ir skanu

Aš pradesiu nuo jūros gėrybių.
Midijos svogūnų padaže:
Mums reikes: 1-2kg midijų (priklauso nuo žmonių kiekio ir apetito)
2-3 svogūnus, didelius
1 citrina
Druskos
Pipirų
100g sviesto
Pradedam, svogūnus sumalam į tyre kartu su citriną, sviestą į keptuvę, įkaitinamas ir tada sukratom sumalta svogūnų masę su citriną. Pakepinami kol paruduos, druska ir pipirai pagal skonį. Tada sukratom midijas, jei trūksta masės kad truputį daugiau apsemtų midijas, dapilam truputį vandens ir pamaišom midijas ko gerai jos pakais ~15min.
Kratom visą ši turinį iy dubenį ir skanaus.
Midijas dedat su kiautais ar be? Ar nebandėt vietoje vandens įpilti balto vyno?

Parašyta: 2016-02-21 11:01:13
Žinutės: 459
Prisijungė: 2016-02-10
Daina.P parašė:
Aurelijus.B parašė:
Geriau pasidalinkim kelionineis receptais :Nuo grilio iki gurmanišku jūros gėrybių patiekalų. Ir apskritai kas greitą, paprasta, neįprasta ir skanu

Aš pradesiu nuo jūros gėrybių.
Midijos svogūnų padaže:
Mums reikes: 1-2kg midijų (priklauso nuo žmonių kiekio ir apetito)
2-3 svogūnus, didelius
1 citrina
Druskos
Pipirų
100g sviesto
Pradedam, svogūnus sumalam į tyre kartu su citriną, sviestą į keptuvę, įkaitinamas ir tada sukratom sumalta svogūnų masę su citriną. Pakepinami kol paruduos, druska ir pipirai pagal skonį. Tada sukratom midijas, jei trūksta masės kad truputį daugiau apsemtų midijas, dapilam truputį vandens ir pamaišom midijas ko gerai jos pakais ~15min.
Kratom visą ši turinį iy dubenį ir skanaus.
Midijas dedat su kiautais ar be? Ar nebandėt vietoje vandens įpilti balto vyno?
Su kiautais, bet galima ir be kiautu. Su kiautais skanesnes. Ne, vyno nesu bandes, toks receptas. Bet galit pabandyti, manau nieko nesugadinsit, juk receptus galima tobulinti
Parašyta: 2016-02-21 20:55:49
Žinutės: 954
Prisijungė: 2013-07-24
Pomidorų sriuba škotiškai: karštas vanduo ir raudona lėkštė…
Parašyta: 2016-02-21 21:05:48
Žinutės: 2142
Prisijungė: 2012-10-03
Valius.V parašė:
Pomidorų sriuba škotiškai: karštas vanduo ir raudona lėkštė…
Prabangiai!
Parašyta: 2016-02-21 21:09:49
Jei per susitikima nuspresit sita patiekala daryt, sakykit, bent arbatzoliu ar kavos milteliu isidesiu.
Parašyta: 2016-02-21 22:36:55
o as katiliuka sklepe dar radau..... galima butu kokio plovo pasidaryti dar