Home

Forumas

Žinutės: 614
Nuotraukos: 617
Koordinatės: 2
Prisijungė: 2012-10-03
Užrakinta Nešiojama SAT antena
Parduodu mobilią SAT anteną
Parduodu mobilią SAT anteną. Komplekte lėkštė, tvirtinimo elementai, galvutė, kabelis. Patogu tvirtinti, jei yra didelis stoglangis. Prasidaręs stoglangį prilipinu su  "prisoske" (yra komplekte). Mačiau fūristai klijuoja ant šoninio stiklo. Astra ir Hotbird rodo Lietuvoje ir visoje Europoje. Panoramą galima pažiūrėti bet kur :). Daiktas Šiauliuose, kaina 30 Eur.
Žinutės: 585
Nuotraukos: 1217
Koordinatės: 4
Prisijungė: 2012-09-21
Ričardai, imu. LT būsiu po kovo 20d.
Renius.L parašė:
Ričardai, imu. LT būsiu po kovo 20d.
Reniau, malonu bus pasimatyti. Rezervuota. Tik patikslinu, kad SAT imtuvą savo reikia turėti, jei nėra į TV integruoto. Yra nebrangių iš 12 v. veikiančių. Aš tą patį per žiemą namuose naudoju, o kemperiavimo sezonui perkraustau į kemperį.
OmRicardai apsviek kaip Tau ima panorama bet kur? Man toliau i Vokietija ilindus nebeima kazkaip. Ar cia yra gudrybiu kokiu? Bliudas lyg ir mano didesnis?
Žinutės: 165
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2016-03-27
Marijus.K parašė:
OmRicardai apsviek kaip Tau ima panorama bet kur? Man toliau i Vokietija ilindus nebeima kazkaip. Ar cia yra gudrybiu kokiu? Bliudas lyg ir mano didesnis?
Sveiki Marijau,gerai jus supratau jus matot per palidovine antena LT televizija?
Taip matau. Tik ne visoj Europoj. 
Žinutės: 158
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-09-04
Per Sirius matau Viasat paketą iki Prancūzijos vidurio, toliau jau vaizdas striginėja arba visai nepagauna.
Marijus.K parašė:
Tikrai nefiksuoju vietų, kur žiūrėjau SAT TV. Retai žiūriu, bet esant reikalui vis pasigaudavau.
As nekalbu apie satelita. Ji matau as visur. Man idomu kur matot lietuviskus kanalus. As ziuriu per Astra 3 berods. Taip pat matau Viasat. Bet Prancuzijoje tikrai nematau. Italijos siaureje dar kai kur, Vokietijoje kai kur.
Per Astra 4A žiūriu „LRT Lituanica“. Programa skiriasi nuo LRT, bet žinių laidos tos pačios kaip LRT.
Tema užrakinta - atsakinėti joje nebegalima.