Home

Forumas

Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2012-10-03
Mano patirtis, kad žikleris visada likdavo švarus, užsikimšdavo visada degiklis- pagrinde smėlis, kažkiek dulkių ir rūdžių iš kamino. Konstrukcija tokia, kad per kaminą papūtus pilnai išsivalo. Po prapūtimo buvau išardęs apžiūrėti- viskas švaru.

Žinutės: 78
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2016-11-10
Ačiū :hi:
Žinutės: 1
Prisijungė: 2021-11-15
jeigu neduoda kibirksties, reikia nuvalytikontakta prie degiklio apsitraukia, sudreksta ir nedirba. jeigu silpnai saldo, tai apsineses duju zikliorius. ji galima rasti tik isardzius degikli, jokiu budu negalima valyti su adata nes padidinsi kiaurime ir turesi sildituva. praplauti ir prapusti kad rerai saldytu reikia gerai izoliouoti pati saldituva. rasau nes viska pats esu dares
Žinutės: 2
Prisijungė: 2024-06-08
Sveiki,turiu problema su dujiniu sildymu,nesaldo saldytuvas,liepsnele uzsidega  dega bet niekas nesala,gal turit kokiu patarimu?
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Gediminas.N parašė:
Sveiki,turiu problema su dujiniu sildymu,nesaldo saldytuvas,liepsnele uzsidega  dega bet niekas nesala,gal turit kokiu patarimu?
Tema nuolatinė, klausimas kartojasi kaip poteriai bažnyčioje, netingim, pasiskaitome ankstesnius pasisakymus. Simboliškai padeda išlupti šaldytuvą ir vartyti, bet dažniausiai reikia keisti šaldytuvą.
Gal jūsų atveju kas nors kitaip, galite pas specus kurie užsiima užsukti pasitikrinti, bus greičiau ir aiškiau. 
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Gediminas.N parašė:
Dujinio šaldytuvo veikimo principas čia 
Prieš daugelį metų turėjau panašų atvejį. Tada pakako pakeisti kaitinimo elementą, bet kiekvienas atvejis individualus - galima ir visą šaldytuvą pasikeisti.