Home

Forumas

Žinutės: 252
Nuotraukos: 336
Koordinatės: 6
Prisijungė: 2012-10-03
Šioje vietoje jau turėtu pasirodyti Arvydas.I anekdotas
Žinutės: 26
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-11-23
Aurimas.S parašė:
Sveiki kolegos, 

Nupirkciau 27 ltr duju baliona savo kemperiukui. gal kas turite koki nenaudojama? 

Lauksiu pasiulymu. 
Nerizikuociau su senu balionu .Ne karve kainuoja naujas . Kemperio gyvybe priklauso nuo baliono amziaus .
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Nusipirkau perėjimą už 20Lt ir balionus pildausi pats bet kurioje dujų degalinėj.
man rodos turiu nenaudota nauja, senukuose pirkau , mokejau 180lt nes forde kelionese norejau naudot sildoma peciu dujomis atiduociau pigiau , randasi kaune 
Žinutės: 1
Prisijungė: 2015-02-19
Saulius.. parašė:
man rodos turiu nenaudota nauja, senukuose pirkau , mokejau 180lt nes forde kelionese norejau naudot sildoma peciu dujomis atiduociau pigiau , randasi kaune 
Ačiū Sauliau, 

Kaip ir minėjau  balionas nupirktas Aleksoto Turguje (visiškai naujas), jo kaina 30 eur. 
turiu viena seną balioną kurio nekeičia, tad esu priverstas pildyti (kas yra ir pigiau, ir dujos kaitrėsnės nei keičiamų balionų). Kad nekiltų problemų  su pildymu svetur įsigijau papildomą naują balioną kurį reikalui esant galečiau pasikeisti bet kur. 
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Mano patirtis su balionais tokia, FR paimtas keitykloje (ten jų pilna visur prie parduotuvių) su dujomis , realiai mokėta už dujas, balionas keli Eur + sutartis keitimui su ta firma kurios balionas, mano atvėju prekybcentrio. Tada pigiai gaunasi pats balionas, veiksmas 4 metai atgal. Reikia užtaikyti ant akcijos, kitaip brangu...
Žinutės: 6
Prisijungė: 2015-02-11
http://www.travelsystems.lt/kemperiu-prikabinamu-nameliu-dalys

yra duju balionu ir kitu daliu. Detalesne informacija info@travelsystems.lt
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Tomas.J parašė:
Nusipirkau perėjimą už 20Lt ir balionus pildausi pats bet kurioje dujų degalinėj.
Tomai, o kaip pildai, kiek pili? litrais žinai kiek reikia , kad kilogramų neviršyti, bet tai kiek liko balione tai nežinai?
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Robertas.M parašė:
Tomas.J parašė:
Tomai, o kaip pildai, kiek pili? litrais žinai kiek reikia , kad kilogramų neviršyti, bet tai kiek liko balione tai nežinai?
Čia tai taip... Aš irgi esu užsipildęs degalinėje. Po beveik mėnesį trukusios kelionės po gan šiltą Prancūziją, nuvažiavau papildyti (kur pildoma pagal taisykles) ir :baisu:.... pasvėrė, o balionas visiškai pilnas.
Todėl taip daugiau nebedarau ir draugiškai niekam nepatarčiau. Gan pavojinga, ypač vykstant į pietinius kraštus.
Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Prisijungė: 2014-10-13
Galima pasisvert pries pildant ir pasiskaiciuoti. 11kg duju =27 litrai  1kg=2.4545litro o jei tuscias tai dar paprasciau:D Cia dar tokiav info.