Home

Forumas

Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Valius.V parašė:
Zieminiu kemperiu padangu efektyvumas buvo 2 sezonai , 3 sezona Slovakijoje Jasna slidinejimo kurorte ziema jau buksavo kylant i virsutine aikstele  ir buvo nejauku kilti prabuksuojant , aisku turejau grandines , bet jas reikalauja uzsideti kai sninga. Padangu guma totaliai prarado savybes per 2 sezonus , nors kilometru su jom buvom tik apie 3000 prisuke
Tas tyrimas apie nenaudotas 4metus sandėliuotas padangas.
Žinutės: 284
Nuotraukos: 2
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-02-06
Straipsnis apie padangas   http://www.egzotika.lt/naujienos/padangu%20naudojimo%20amzius.html       
Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Prisijungė: 2014-10-13
Neatsidaro.:(
Žinutės: 443
Nuotraukos: 5056
Prisijungė: 2012-10-10
Tomas.J parašė:

Daina.P parašė:

naaa,vaikinai,nieko Jūs apie Italiją neišmanote.... :blogai: ten tiek nuostabių daiktų gaminama...  Furla, coccinelle, brunello di Montalcino, amarone della Valpolicella ir tt ir pan.... o kur dar Ferrari,Lamborghini, ir kitos gyvenimo puošmenos, kvepalai, .... net Pirelli.... tik įsiklausykit,kaip skamba...:ratu:
Maistui ir gėrimams mano pasakymas tikrai netinka:) O visi pavadinimai tik gražiai skamba ir tiek:)  Ferrari ir Lambo (kol buvo itališkas) niekada net negulėję prie kokybiškų daiktų, skirti tik snobams pasipuikuoti:) Tektų Jums, moterims, su itališka technika iš arčiau susipažinti- euforija greitai išgaruotų...

Kažkur rašyta, kad būtų idealiausia, jei technikos dizainu užsiimtų italai, funkcionalumu ir patogumu - prancūzai su amerikonais, o surinkinėtų japonai (na, iš bėdos vokiečiai)...  :D
Na prancuzai su tecnika irgi truputi susipyke. O vokieciai kampuotu formu ir klasikos megejai. Pas juos viskas su kirviu ir kampais padaryta. Jiems svarbu kad stipru.
Žinutės: 457
Nuotraukos: 0
Prisijungė: 2015-07-01
Marijus.K parašė:
Na prancuzai su tecnika irgi truputi susipyke. O vokieciai kampuotu formu ir klasikos megejai. Pas juos viskas su kirviu ir kampais padaryta. Jiems svarbu kad stipru.
Apie prancuzus girdejau taip "kam daryti paprastai jeigu gali sudetingai" :D
Tai va 100% teisybe. Paskui kai reikia galus rasti arba prieti prie ko nors, be prancuzisko vyno niekaip.
Žinutės: 159
Prisijungė: 2014-10-22
Tomai, kadangi prasidėjo tokia diskusija apie benziną, gal JŪS galvojate , kad mano variklis benzininis, tai tikrai ne. Tai 2,3 ltr., 96 kw., 130 ag. 2007m turbodizelis. Gal aš nedasakiau, prieš tai turėjau 93 m., 55 kw. dizeliuką, tai lyginant su šituo, tai žymiai tylesnis ir dinamiškesnis. O Janiaus norėjau tik paklausti kas gamino jo "MICHELINUS" tik dėl vienos priežasties, gal būt skiriasi kokybė skirtingų gamintojų, kadangi mano lenkiškos.... . Nors tokie gamintojai turėtų išlaikyti savo vardo ir kokybės santykį. Kai aš pasikeičiau "VANCO" į "AGILIS" tai man toks jausmas lygtai maloniau važiuoti?
Žinutės: 159
Prisijungė: 2014-10-22
Na apie prancūzus taip pat girdėjau, kad pas juos tik moterys ir parfumerija yra tvarkoj.
Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Prisijungė: 2014-10-13
Idomus ir sunkus klausimas.Nezinau kaip galeciau pasitikrinti ir suzinoti.Jei jas Lenkijoje gamina tada esu beveik isitikines kad ten.Seip neklausiau pardavejo o jis nesigyre.