Parašyta: 2016-04-07 23:24:20
Bet kaip uztersem zmoniu tema su savo padangom.Tema juk apie Riviera 

Giedrius.Š parašė:Pvz lietuvoj NOKIAN dabar beveik visi pardavineja kurios pagamintos rusijoje.Zmonai pats esu uzdejes.Ir esu girdejes,kad biski prastesne kokybe.Ant padangos parasyta made in russia
Dainius.D parašė:Made in russia visai kitas reikalas.....Giedrius.Š parašė:
Pvz lietuvoj NOKIAN dabar beveik visi pardavineja kurios pagamintos rusijoje.Zmonai pats esu uzdejes.Ir esu girdejes,kad biski prastesne kokybe.Ant padangos parasyta made in russiaUztat Made in russia snapsas geras
Dainius.D parašė:Made in russia visai kitas reikalas.....Giedrius.Š parašė:
Pvz lietuvoj NOKIAN dabar beveik visi pardavineja kurios pagamintos rusijoje.Zmonai pats esu uzdejes.Ir esu girdejes,kad biski prastesne kokybe.Ant padangos parasyta made in russiaUztat Made in russia snapsas geras
Robertas.M parašė:
o man tai Prancūzija pati geriausia, ir nusipusti kas ten ką kalba...
Eugenijus.S parašė:
Sveiki.
Nupirktas kemperis buvo apautas Michelin Agilis su C raide. 'Mėsos ' dar daugapie 6-7 mm. tai keisti į naujas kažkaip nesinori, bet paskaičius kai kurių Jūsų 'nuotykius' jaukumo nėra
Kaip suprantu iš diskusijos jos vis dėlto nėra spec. kemperiui skirtos padangos ar aš klystu??? Gal kas žinote kaip ten yra su tomis Agilis.
Audrius.R parašė:
Aš rinkčiausi Michelin Agilis Camping. Jos turi žymėjimą M+S, tai kaip ir žiemai tinkamos...