Home

Forumas

Žinutės: 457
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-07-01
Bet kaip uztersem zmoniu tema su savo padangom.Tema juk apie Riviera :)
Reikia perkelti i tema apie padangas. Ir viskas bus gerai. Nuslydo diskusija:)
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Giedrius.Š parašė:

Pvz lietuvoj NOKIAN dabar beveik visi pardavineja kurios pagamintos rusijoje.Zmonai pats esu uzdejes.Ir esu girdejes,kad biski prastesne kokybe.Ant padangos parasyta made in russia
Made in russia visai kitas reikalas.....  
Uztat Made in russia snapsas geras :)
Žinutės: 954
Nuotraukos: 1003
Prisijungė: 2013-07-24
Dainius.D parašė:
Giedrius.Š parašė:

Pvz lietuvoj NOKIAN dabar beveik visi pardavineja kurios pagamintos rusijoje.Zmonai pats esu uzdejes.Ir esu girdejes,kad biski prastesne kokybe.Ant padangos parasyta made in russia
:geras:
Žinutės: 457
Prisijungė: 2015-07-01
Dainius.D parašė:
Giedrius.Š parašė:

Man dar visai neblogai made in finland :D FINLANDIA 
Nu tai cia Giedriau be kalbu. Tai svariausias produktas sioje kategorijoje. Net akspertu pripazinima turi.
Žinutės: 212
Nuotraukos: 333
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2015-06-20
Sveiki.

Nupirktas kemperis buvo apautas Michelin Agilis su C raide. "Mėsos " dar daug :geras: apie 6-7 mm. tai keisti į naujas kažkaip nesinori, bet paskaičius kai kurių Jūsų "nuotykius" jaukumo nėra :ne: Kaip suprantu iš diskusijos jos vis dėlto nėra spec. kemperiui skirtos padangos ar aš klystu??? Gal kas žinote kaip ten yra su tomis Agilis.
Žinutės: 365
Prisijungė: 2014-03-26
Robertas.M parašė:
o man tai Prancūzija pati geriausia, ir nusipusti kas ten ką kalba...
:geras:
Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Prisijungė: 2014-10-13
Eugenijus.S parašė:
Sveiki.

Nupirktas kemperis buvo apautas Michelin Agilis su C raide. 'Mėsos ' dar daug :geras: apie 6-7 mm. tai keisti į naujas kažkaip nesinori, bet paskaičius kai kurių Jūsų 'nuotykius' jaukumo nėra :ne: Kaip suprantu iš diskusijos jos vis dėlto nėra spec. kemperiui skirtos padangos ar aš klystu??? Gal kas žinote kaip ten yra su tomis Agilis.
Kemperines padangos markiruojasi CP 

Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Prisijungė: 2014-10-13
Audrius.R parašė:
Aš rinkčiausi Michelin Agilis Camping. Jos turi žymėjimą M+S, tai kaip ir žiemai tinkamos...
Su padangomis kurios turi M+S  zimejima,nereiskia kad su jomis galima vaziuoti ziema ! Kol paanga neturi kalno su snaigelia Lietuvoje vaziuoti negalima.Tik su tokiu zymejimu kaip paveikslelije vadintis gali padanga su kuria galima vaziuoti ir ziema.