Parašyta: 2017-03-06 21:04:47
Arvydas.I parašė:
Marijus.K parašė:
'Taip , padangos tikrai skiriasi. jau diskutavom. Kiek pamenu ten buvo skirtumu del to kad kemperis daug stovi. Yra ir zymejimas. Continental gamina camper cantact modeli, Michelinas Agilis . Kiek pastebejau sios dazniausiai pasitaiko'.
Sutinku, kad markiruotė ant padangos tikrai skiriasi, bet niekas iki šiol taip ir nesugebėjo paaiškinti kuo max kemperio svoris (3,5 t) sunkesnis už max autobusiuko svorį (3,5 t). O čia jau fizikiniai reiškiniai, o ne turtingam pirkėjui sukurta speciali markiruotė
Tikrai nesivelsiu i diskusija. Norit dekit buso, norit kemperines, man tas pats. Tiesiog zinau tiek kad yra zmoniu, kurie nuolat bando israsti dvirati ir visus kas ji seniai isrado laiko arba kvailiais arba biznieriais. Kadangi as pats turiu irgi siek tiek verslo, ir ne tik LT, esu isitikines kad ne viena firma negyvuoja vien todel kad turi gera zenkla ir Š preke. Paprastai vardas yra uztarnaujamas ir ne taip pigiai. Taip ir su padangomis, mat visi durneliai Europoje vazineja, o vat mes gudresni pataupysim. Taupykit, i sveikata. Tik parasykit drasiai paskui kieno tai saskaita gavosi.
P.s. beje buvau kazkur sitoj temoj ikeles vokieciu Promobil straipsni apie kemperines padangas.
Parašyta: 2017-03-06 21:12:18
Žinutės: 2195
Prisijungė: 2012-09-21
Nematau prasmės toliau diskutuoti...
Neperkraukite kemperių (daugumas perkrauna), neviršinkite max padangų apkrovos ir viskas bus Ok.
Parašyta: 2017-03-06 21:16:38
Žinutės: 1606
Prisijungė: 2012-10-03
Nepasakysiu metų, kada sukurtos kemperinės padangos, bet tai nėra seniai. O senesni dideli kemperiai reiškia su netinkamomis padangomis važinėjo...
Parašyta: 2017-03-06 21:22:50
Beje man reiktu paziureti kas pas mane is gamyklos ant Iveco uzdeta. Bet ant Fiat tikrai buvo kemperines
Parašyta: 2017-03-06 21:29:05
Žinutės: 2828
Prisijungė: 2012-10-03
Čia kelios dedamosios, techninė, teisinė ir verslo gal dar kokia nors

esminė speju gali tapti teisinė dėl kelių priežasčių, kokiam vokiečių policajui galėsim nesustodami pasakoti, kad visos padangos vienodos kol rašys bauda ir koks draudimas gali kaip priežastį nemokėti panaudoti , gal dar kas nors, o ten jau galima įrodinėti net ir įrodyti bet tai visada vargas, technine kiek yra teisinga tai tik gyvenimas ar ekspertize parodo, jei oro į tokią galima daugiau pusti, matyt yra koks pagerinimas ar manote šiaip sau leidžia daugiau jas paturbinti? Bet va dėl verslo tai sunku nuginčyti argumentus, na yra taip kaip sakoma, daugelis musu toje terpėje, na nepradėkime sakyti , kad labdara užsiimam, bet tai gal daugiau šalutinis efektas

Parašyta: 2017-03-06 21:32:25
Beje , kas tingejote pasiversti ir uzsiveisem vel ta pacia diskusija, tai dar karta 10 faktu kodel kemperines o ne transportines:
Promibil . Nepatingekit, pasiverskit. beje raso ir apie TUV ir gamintoju reikalavimus.
Parašyta: 2017-03-06 22:08:44
Jei aš teisingai suprantu, C kategorija yra skirta tiek komerciniams, tiek auto namams (kemperiams). Bent taip sako ekspertas nurodytame straipsnyje:
Zusatzangabe: Die Buchstaben zeigen eine erhöhte Tragfähigkeit an. CP steht für Camping, C für Commercial – beides für Reisemobile gängig. Manchmal werden aber auch Extra-Load-Reifen (XL) verwendet.
Parašyta: 2017-03-06 22:31:35
Žinutės: 284
Prisijungė: 2014-02-06
Taip galima , ir tepalus universalius ( skirtus ir benzui ir dizelius) pilti , naudoti prastos kokybes filtrus varikliui , vistiek važiuos . Jei , jau priklauso tam automobiliui , tai ir naudokim tam skirtus daiktus. Aš pvz. į Fiat Ducatą ir Ford Tranzitą 2,2ltr variklius pilu skirtingus tik jiems pritaikytus tepalus.
Parašyta: 2017-03-07 00:16:48
Žinutės: 1312
Prisijungė: 2014-10-13
Tai gaunas kad ir ziemines,vasarines issigalvojimas.Dedi M&S ir varai istisus metus.Tuscios kalbos !
Paskutinis pakeitimas: 2017-03-07 00:37:31
Tuščios kalbos pas tuos, kurie kalba iš įsitikinimo, visiškai to neišbandę, nes taip galvoja ar taip kažkada sakė "autoritetingas" žmogus.
Aš kemperiu jau 11 metų atvažinėjau su M&S, o lengvajai Chrysler 300M jau 12 metų statau tik žiemines. Ir viskas gerai, nebent gal dėvisi greičiau, bet ne ant tiek, kad apsimokėtų permontuoti du kart per metus