Parašyta: 2017-03-20 10:32:14
Labai aciu
Bet as jau praita met nupirkau
As norejau parasyti kad yra tik trys rusys ir vienas tiekejas.

Vykantas.V parašė:
Turiu nusipirkęs 15 metu Yokohama C(MS) padangas,kaip ir nieko baisaus,bet Fiatas ant durelių rašo,kad turi būt 5 bar, o ant padangų gamintojas rašo,kad maximumas 65 psi,kas gaunasi barais 4,5.,klausimas,kaip manot jei pripūsiu padangas iki 5 barų? nebus per daug padangoms?mano kemperiuko max 2800kg.Vat čia pradedu mąstyt kad mano padangėlės per silpnos mano kemperiukui.![]()
Ričardas.V parašė:Skaitydamas tokius klausimus aš kaskart paklausiu savęs - ar norėčiau, kad važiuojant užmiesčio greičiu sprogtų/plyštų padanga. NE !Vykantas.V parašė:
Turiu nusipirkęs 15 metu Yokohama C(MS) padangas,kaip ir nieko baisaus,bet Fiatas ant durelių rašo,kad turi būt 5 bar, o ant padangų gamintojas rašo,kad maximumas 65 psi,kas gaunasi barais 4,5.,klausimas,kaip manot jei pripūsiu padangas iki 5 barų? nebus per daug padangoms?mano kemperiuko max 2800kg.Vat čia pradedu mąstyt kad mano padangėlės per silpnos mano kemperiukui.![]()
Ar pastebėjot, kas darosi su daiktais pakilus į kalnus. Visi uždari daiktai nuo slėgio mažėjimo nerealiai išsipučia. Stelvio perėjoje, atsukus rutulinio dezodoranto dangtelį, rutuliukas kaip reikiant iššovėO dabar įsivaizduokim, padanga „perpūsta“, važiuojam seprantino pakraščiu ir Pokšt...
Aišku, kad slėgio atsargos nuo nurodytos visada yra, bet ar verta būti bandytoju.
Tomas.J parašė:Ir dar prie +35 oro temp. ir 120km/h greičio iš 5 gaunasi gal kokie 6,5?Nesukčiau daug galvos ir pūsčiau 4,5. Pas mane buvo 3100kg masė ir pilnai užteko 4,5. Dabar pučiu priekyje 2,8. MB rašo, kad tiek užtenka, o būdelės gamintojui per daug sudėtinga apskaičiuoti (vis tik NASA lygio uždavinys) kiek daugiau reiktų dėl padidėjusio svorio, todėl nieko visai nerašo
Proventa.T parašė:
Baikit fantazuot, i krovinini busa kurio nuosava mase 2700kg kraunu 3300kg svori ir lekioju autobanais po 130km/h. Susprogdines buvau du kart priekine padanga ir du kart galine. Ir sprogo tik nuo senatves ir plikumo. O sprogus padangai nieko baisaus neatsitinka, dumu tik pilnas salonas. Neapversi niekad tokio svorio
Vykantas.V parašė:Mano padangos M/S su geru protektoriumi,tai važiuojant susidarė įspūdis,kad šiek tiek plaukioja kemperiukas,tai vat ir suku galvą ar dėl to kad padangos mišinys minkštas vasarai,ar kad oro mažokai? mano kemperiukas su alkova,tad galimai prie 90-100km/h reaguoja i vėja,kaip būrlaivis gaudo visus gūsiusTomas.J parašė:Ir dar prie +35 oro temp. ir 120km/h greičio iš 5 gaunasi gal kokie 6,5?Nesukčiau daug galvos ir pūsčiau 4,5. Pas mane buvo 3100kg masė ir pilnai užteko 4,5. Dabar pučiu priekyje 2,8. MB rašo, kad tiek užtenka, o būdelės gamintojui per daug sudėtinga apskaičiuoti (vis tik NASA lygio uždavinys) kiek daugiau reiktų dėl padidėjusio svorio, todėl nieko visai nerašo