Home

Forumas

Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Arvydas.I parašė:
Prieš pirkdamas kemperiui padangas, labai įdėmiai aiškinausi kiekvieną parametrą ant padangų, būtent ką jis reiškia... Ir tik vėliau, remdamasis tais parametrais, rinkausi padangas (tiek žiemines, tiek vasarines).
Šiandien kilo mintis palyginti man tinkančias pagal išmatavimus CP ir mano pirktas vasarines 'C'.
Kaina akivaizdžiai 'C' padangos pusėje. Be to CP - unversalios (M+S), C - konkrečiai vasarinės.
Visų kitų parametrų palyginimas nuotraukoje:)

Tai kad tavo parinktos  'C" ir apkrova didesne laiko nei "CP" kaip čia dabar?
Stipru yra lyginti Michelin su Falken. Gal paluginkim koki Mercedes su Tata, arba Tesla su Dacia. Zinokit tikrai neapsimoka pirkt nei MB nei Tesla.
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
:D
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
 Nepriklausau "facebook visuomenei", tad nesu ir iš tų, kurie vaikosi padangų "prekų ženklų":juokas: 
Iš daugemetės praktikos - kemperio padangos nesusidėvi dėl nuvažiuotų kilometrų (per metus kemperiu vidutiniškai nuvažiuoju 10000-12000 km), nepriklausomai nuo gamintojo...... Jos greičiau po 10-12 metų pradeda trukinėti nuo senumo ir saulės poveikio.
 Man racionaliau už CP padangų kainą turėti du padangų komplektus - ir vasarines, ir žiemines:driving: 
 Nepulkit už nuomone, nes jokiu būdu neperšu savo nuomonės..... visi gyvena pagal savo įsitikinimus:hi:
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Mano pastebėjimas dėl gamintojų- taip pat nepriklausau facebook visuomenei, bet stengiuosi pirkti normalių gamintojų daiktus ir labai skeptiškai žiūriu į pasakymus "pusę kainos sumoki už vardą" ir t.t. 
O jei konkrečiai- prieš porą metų netyčia labai pigiai papuolė FALKEN padangos lengvajai- paėmiau. Po DUNLOP- mašinos nebeatpažįstu. Dabar labai laukiu kol jas pribaigsiu ir vėl pirksiu normalaus gamintojo "pusę kainos sumokėdamas už vardą" :)
Senam kemperiui buvau pirkęs Continental Vanco ir Michelin Agilis. Agilis labiau patiko. Aišku ne CP :D

Del Cp ar ne CP jau seniai issiaiskinom. Kiekvienas renkasi kaip jam atrodo. Parasiau tik tam, kad manau lyginti reiktu korektiskai. Jei jau lygine CP Michelin ilygink su C irgi Michelin, o ne gamintojo is kazkur. 
Toma visiskai palaikau. Siat nuomone puse kainos uz varda tik lietuviuose gaji. Ta varda reikia uzsitarnaut o paskui dar ir islaikyt. O islaikyt yra sunkiau, nes visi taikosi nukopijuot ir padaryt pigiau. Cia ateina tokios nuomones kai verslininkai ant Lietuvos uzsideda 200 % pelnus. Pasaulineje ekonomikoje to nera. 15-17 % pekno marza yra puiki. Tai niekam nekyla klausimu kodel reikia moketi brangiau. Nes ja pagaminti kainuoja brangiau. 
Skirtingai nuo pačio, su tom taip "išpeiktom" padangom aš pernai jau pravažiavau apie 15000 km ir, bent kol kas, jokių neigiamų ar teigiamų poveikų nepatyriau. Labai tikiuosi, kad jų ir nebus. Viskas tas pats kaip ir su visomis kitomis per daugelį metų turėtomis :D
Arvydai, mane su Robertu auklejote kad nesakaitau ir atrasau, tai drystu teikti kad pats taip darai. AS NIEKO NEPEIKIAU, tik siuliau lyginti korektiskai.
Marijus.K parašė:
Arvydai, mane su Robertu auklejote kad nesakaitau ir atrasau, tai drystu teikti kad pats taip darai. AS NIEKO NEPEIKIAU, tik siuliau lyginti korektiskai.
Čia buvo atsakymas Tomui... kol rašiau, atsirado tarpe pačio
Atsiprasau