Parašyta: 2018-03-23 07:56:47
Bandyčiau ieškoti vasarinių su grubesniu protektorium. Kažkada sau Bridgestonus vasarinius su gruboku protektorium mačiau. Va gal tokios kažkokios?
Arvydas.I parašė:Svorio indeksas mažokas. Viskas priklauso, kap pasiskyrsto svoris tarp priekinio ir galinio tilto. Rekomenduojama neperkrauti padangų. 3500 kg kemperiui orentuojuosi į max 2500 kg tilto apkrovą. Ją atitinka 114/116 svorio indeksas.Aurelijus.B parašė:
O, ką pasakytumėt apie šias?
Dionisas.S parašė:O pvz,ka mano atveju daryti,jeigu kemperio originalus ratai 185/80/R14? Ziurejau padangos..,tai apkrovos indeksai 102/100R.Arvydas.I parašė:Svorio indeksas mažokas. Viskas priklauso, kap pasiskyrsto svoris tarp priekinio ir galinio tilto. Rekomenduojama neperkrauti padangų. 3500 kg kemperiui orentuojuosi į max 2500 kg tilto apkrovą. Ją atitinka 114/116 svorio indeksas.Aurelijus.B parašė:
Dionisas.S parašė:O pvz,ka mano atveju daryti,jeigu kemperio originalus ratai 185/80/R14? Ziurejau padangos..,tai apkrovos indeksai 102/100R.Arvydas.I parašė:Svorio indeksas mažokas. Viskas priklauso, kap pasiskyrsto svoris tarp priekinio ir galinio tilto. Rekomenduojama neperkrauti padangų. 3500 kg kemperiui orentuojuosi į max 2500 kg tilto apkrovą. Ją atitinka 114/116 svorio indeksas.Aurelijus.B parašė:
Tomas.J parašė:O ratlankius tokius ar gausit? Buvo tik R14 ir R16 šitam modeliui. R16 variklis nepasuks, ėjo tik 2,5 turbininiam.
Aurelijus.B parašė:Pas mane 2.8tdi , bet pačiu disku keisti nesinoretu.Tomas.J parašė:O ratlankius tokius ar gausit? Buvo tik R14 ir R16 šitam modeliui. R16 variklis nepasuks, ėjo tik 2,5 turbininiam.O, kaip šios?
Tomas.J parašė:Aurelijus.B parašė:Pas mane 2.8tdi , bet pačiu disku keisti nesinoretu.Tomas.J parašė:
O ratlankius tokius ar gausit? Buvo tik R14 ir R16 šitam modeliui. R16 variklis nepasuks, ėjo tik 2,5 turbininiam.
O, kaip šios?Šitos man visai patinkaTik tiek, kad pvz man VANCO2 labai greit sudilo.
Būtinai apkrovas pasiskaičiuok. Ant bazės visada yra lentelė- kokios max leistinos ašių apkrovos. Pagal tai ir žiūrėk, plius atsargos uždėk.