Parašyta: 2019-01-23 13:11:22
Žinutės: 1312
Prisijungė: 2014-10-13
Dar apie padangas tik rusu kalba.
Kemperistas is Latvijos
Paskutinis pakeitimas: 2019-01-23 14:03:03
Žinutės: 1606
Prisijungė: 2012-10-03
Manau eilinės šnekos iš serijos "man taip atrodo". Daugybė kemperių iš vakarų ateina su paprastom padangom ir netikiu, kad buvę savininkai nuolat baudas mokėjo ar TA nepraėjo. Niekur neradau parašyta, kad jos privalomos ir kad su kitokiomis gresia baudos.
O ką žiemą daryt? Baudas nuolat mokėt? Nes žieminių CP nesu matęs...
O pagal
šį atseit "testą" Michelin CP niekam tikę, o Apollo Altrust

Mirk iš juoko

Parašyta: 2019-01-23 15:19:16
Ziurekite, jau su tom padangom diskutuota perdiskutuota. As asmeniskai esu turbut viska perskaites pas vokiecius forumuose. Taigi be dideliu isvedziojimu supratau viena paprasta tiesa: Padangos tinka ir tos ir tos. Tiesiog kemperines padangos patobulintos del savybiu, kurios galbut svarbios kemperistams. Palengvintas riedejimas, sustiprinti sonai del ilgo stovejimo ne sezono metu ir tt. Tai nereiskia kad ne kemperines padangos sudas. Tai reiskiasi kad paliekama teise zmogui rinktis pagal savo asmeninius poreikius. Vieni daugiau vaziuoja kiti daugiau stovi ir tt. Mes eile kartu bandom irodyti kas protingesni. Tie kas naudoja kemperines padangas ar tie kas nenaudoja. Mielieji, kokias norite, tokias naudojate. Ne vienos nera blogos. Apie baudas net negali buti kalbos, nes net nera tokiu taisykliu ar istatymu. Sapaliones. Man kai siulo pirkti padangas lengvajam automobiliui, tai visada sako reikia garsaus zenklo, ekonominiu ar kinietisku. Ir pasirenki pagal fantazija ir pinigine. Taip pat ir cia. Beje IVECO net neturi kemperiniu padangu. Ant sunkvezimiu bazes kemperiai irgi neturi. Turi iki 3,5 tonos Fiat ir tt.
Parašyta: 2019-01-23 16:03:06
Žinutės: 2195
Prisijungė: 2012-09-21
Šis "filosofas", matomai, jau visai "ku-ku" arba pigią reklamą stumia

Parašyta: 2019-02-20 23:40:08
Žinutės: 451
Prisijungė: 2017-12-03
Idomu,su kokiom padangom isvaziuoja kemperiai is gamyklos...

Parašyta: 2019-02-21 10:04:10
Dionisas.S parašė:
Idomu,su kokiom padangom isvaziuoja kemperiai is gamyklos...
Matomai su "C" arba "CP"
pas mane net ženkliukas, nurodantis kokias kemperyje naudoti padangas ir kiek į jas pūsti oro
Paskutinis pakeitimas: 2019-02-21 13:35:00
Žinutės: 1606
Prisijungė: 2012-10-03
Čia Transit-o lentelė, ne kemperio.
Paskutinis pakeitimas: 2019-02-21 14:15:19
Kiekvienas save gerbiantis kemperių gamintojas, dar toks kaip Dethleffs, tikrai neišleis "į laisvę" savo pagamintų kemperių, su pirkėkus klaidinančiomis lentelėmis. Juo labiau, kad kemperių gamintojas "nepjausto" jau pagamintų Transit autobusiukų, o juos užsako savo poreikiams, pagal kemperių gamintojui tinkančius reikalavimus
Parašyta: 2019-02-21 19:09:13
Arvydai, neskiesk nesamoniu. Naujas kemperis turi tris COC sertifikatus ir tris lenteles. Pirma sasi gamintojo, Tavo atveju Ford, antra vaziuokles konstruotojo, daznai Al Ko , Mayer ar panasiai, trecia budos. Visos sios lenteles ir dokumentai buna kai perki kemperi. Niekas nenukniedija lenteliu originalaus gamintojo sasi. Jis ir nurodo kokios padangos dedasi busui. Is gamyklos kemperiai su Fiat baze iseina su kemperinemis padangosmis, Iveco su C , MB ar Man su originaliomis kokios dedamos ant sunkvezimiu. Jos dazniausiai pas Iveco demisezonines. Visa kita esame isdiskutave anksciau.
Parašyta: 2019-02-21 20:12:27
Kitą kartą, kai norėsi pasirodyti "super kietu", nepatingėk pasiskaityti
kemperių gamintojų puslapius.
Lentelė priklijuota ant automobilio (mano atveju Transit) visiškai neprieštarauja kemperio gamintojo (mano atveju Dethleffs)
pateiktai informacijai , t.y. kemperio gamintojas "Dethleffs" nekeičia padangų, su kuriomis gavo automobilį ir ant kurio sumontavo namuką (būdą).
P.S. Paprastai techninėje informacijoje nebūna loginių absurdų, kurie naudotoją galėtų bent kiek klaidinti, nes tai gali virsti, prieš vienos ar kitos kemperio dalies gamintoją, didelėmis baudomis teismuose.