Parašyta: 2016-05-18 20:59:08
Vktoras.J parašė:
o as pas Valdi stoju visad... pas ji jauku ..

Vktoras.J parašė:
o as pas Valdi stoju visad... pas ji jauku ..
Marijus.K parašė:
Man patinka osupio take, Sventojoje. Ramu, jura salia, draugiski seiminikai. Kemperio nupilimai ir uzpildymai.
Zenonas.K parašė:Marijau,Marijus.K parašė:
Man patinka osupio take, Sventojoje. Ramu, jura salia, draugiski seiminikai. Kemperio nupilimai ir uzpildymai.Jei galima ,būtų neblogai gauti šeimininkų kordinates.
Marijus.K parašė:Idesiu nuoroda, ne kordinates, kad Viktoras nepyktu. Zenonai, pries vaziuodamas pasiskambink ir paprasyk seimininku kad parezervuotu vieta tarp gyvatvoriu, ten tokios vietos atitvertos. Tikrai maloniai sutinka. Kempingas Osupio takasZenonas.K parašė:Marijau,Marijus.K parašė:
Man patinka osupio take, Sventojoje. Ramu, jura salia, draugiski seiminikai. Kemperio nupilimai ir uzpildymai.Jei galima ,būtų neblogai gauti šeimininkų kordinates.
Marijus.K parašė:Idesiu nuoroda, ne kordinates, kad Viktoras nepyktu. Zenonai, pries vaziuodamas pasiskambink ir paprasyk seimininku kad parezervuotu vieta tarp gyvatvoriu, ten tokios vietos atitvertos. Tikrai maloniai sutinka. Kempingas Osupio takasZenonas.K parašė:Marijau,Marijus.K parašė:
Arvydas.I parašė:Nu visai nekukliai.....Marijus.K parašė:Idesiu nuoroda, ne kordinates, kad Viktoras nepyktu. Zenonai, pries vaziuodamas pasiskambink ir paprasyk seimininku kad parezervuotu vieta tarp gyvatvoriu, ten tokios vietos atitvertos. Tikrai maloniai sutinka. Kempingas Osupio takasZenonas.K parašė:Marijau,Marijus.K parašė:
Man patinka osupio take, Sventojoje. Ramu, jura salia, draugiski seiminikai. Kemperio nupilimai ir uzpildymai.Jei galima ,būtų neblogai gauti šeimininkų kordinates.Kainos kaip geriausiuose Graikijos pajūrio kempinguose. Beje, šiame teko būti. Šiame teko būt, 2€ brangiau, bet be nėra ką lyginti