Parašyta: 2019-06-10 14:01:19
Žinutės: 451
Prisijungė: 2017-12-03
Arvydas.I parašė:
Taip, žinoma, kartais be kempingo išsiversti sunku, o gal net problematiška. Sakykim Graikijos sostinėje... Norint juos apžiūrėti, trumpo sustojimo nepakaks. Aikštelių nėra... yra tik vienas kempingas mieste. Bet tai greičiau išimtis, nei taisyklė.
Pirmoje savo kemperinėje kelionėje, prieš daugelį metų, mes taip pat apsistodavome tik kempinge,.. Bet vėliau pradedi domėtis ir kitomis galimybėmis ir su laiku ateina patyrimas, gal net supratimas kad galima keliauti ir ne grįžinėjant į tą patį 'tašką (kempingą)', o pastoviai lėtai judant vis į kitą, akiai dar patrauklesnę, vietą.
Aš, žinoma, neperšu savo keliavimo būdo... tai būtų neetiška.
Visi žmones, taip pat ir kemperistai, yra labai skirtingi... skirtingi jų poreikiai, tad ieškoti čia vieno teisingo atsakymo, kas geriau 'kempingas ar aikštelė', tikrai nėra pats išradingiausias savo intelektualumo parodymas.
Pritariu. Yra tam tikros situacijos,nuotaika ir poreikis,savo laiku,savo vietoje..
Parašyta: 2019-06-11 13:44:26
Žinutės: 16
Prisijungė: 2018-04-11
Marijus.K parašė:
Jonas.S parašė:
Olegas.I parašė:
Taip ponas „50 eurų, už ką” sutinku su tamsta, asilas ir yra asilas.
Geriau tą 50€ skirti bilietams į lankytinus objektus ar tos šalies virtuvės išbandymui, nei už pabuvimą kempinge. Bet niekam neperšu savo nuomonės, nori žmogus tegul sau gyvena tame kempinge, o gal fantazijos pritrūko, kaip be kempingo apsieiti??? Kempingas - manau jau priklausomybė, o kemperis skirtas nepriklausomam keliavimui.Gero kelio...
Vat matosi kaip nepersi savo nuomones. Tu net nelabai supranti kad ta laisve, tai ir yra keliavimas kur nori ir kaip nori. As vaziuodamas i Norvegija net nesiruosiu stoti i kempingus, vaziuodamas i Italija ar Prancuzija stoju kempinguose. Tai priklauso nuo situacijos. Nera taip kad tik kempingai arba tik palaukes. Man autonomiskumo pakanka, turbut daugiau nei Tau net.
Na čia jau protingiau pradėjai mąstyti
Parašyta: 2019-06-11 14:01:34
Zinok nelabai man idomus Tavo vertinimai. Skaityk ka pats rasai. As savo seniai perskaiciau.