Home

Forumas

Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Dainius.D parašė:

Na Eugenijau ir užlenkei :) Kuro kainos ir valiutų kursai google pasiekiami kelių klavišų paspaudimu. Neproblema. Jei ką gali pats temą sukurti ir nuorodą įmesti, kad klubiečiams lengviau būtų :)
Aikštelės mokamos ir nemokamos bei kiti reikalai pasiekiami čia: http://www.kemperiuklubas.lt/coordinates/index.html    žinoma norėtusi daugiau ir plačiau, tačiau daug kas priklauso ir nuo mūsų pačių...... paklauskime savęs kiek prisidėjome, kad tų nemokamų nakvynių vietų koordinačių būtų daugiau....

:geras:
P.S.
Gan seniai, dar studijuojant galvoje "įstrigo" graikų filosofo Demokrito išsakyta mintis: "Protingas tas, kuris nesielvartauja dėl to, ko neturi, o džiaugiasi tuo, ką turi"
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Robertas.M parašė:
Logikos tame yra , nes tai apie ką Eugenijus klausia , kad ir yra, bet reikia per puslapį knaisiotis, jei butu mums aktuali info kainos, orai , keliu mokesčiai dar ten ką susigalvotume kaip atskiros nuorodos kur nors kamputyje prisegtos  butu gerai po ranka aktualia info turėti, nes dabar kai reikia tai knisuosi kas kur kokiam poste nuorodą įdėjo , kai reikia platesnės info , nuomonių apie tai labai gerai pasiskaityti viska ką rašom.
Kas tas kuro kainas ir kelių mokesčius seks ir keis?
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Pasitikrinti kuro kainas ir kelių mokesčius visada galima tam skirtame puslapyje.
Nors ir jame, kuro kainos, nelabai atitinką realybę (nebent tik prie Vokietijos autostradų arba kitų šalių greitkelių). Šią vasarą Vokietijoje 10-15 km nuo autostrados skirtumas buvo iki 0,15 €/ltr. Net eilėse teko pastovėti, nes vokiečiai nelinkę permokėti. Prancūzijoje - net iki 0,18 €/ltr skirtumai. 
Mano nuomone (ji gali ir nesutapti su kitų :juokas: ), pasikliauti skelbiamomis kainomis nereikėtų - patikrinta praktiškai eilę metų daugelį kartų. 
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Paprasčiausiai nuorodas į puslapius ir tiek , kad nesiknisti reikalui esant, o kad paklaida bus tai normalu, orientacines reikšmes , proporcijas kad jausti ir tiek.
Visu noras yra gauti bet ne duoti. Uzveisiat temas ir ikeliat nuorodas ir isspresta problema. As irgi noreciau kad man viska surasytu vienoj vietoje. Bet ar bus labai ydomu kai rasi viska ant lekstutes? 
Del kuro : siandien Austrijoje esu kaina autobane dyzelis 1,39, kaina 20 km nuo autobano 1,079. Tai kaip cia susekt ir pateikti informacija. 
 Siaip jei atvirai manau prie tokiu puslapio tobulinimu turetume padaryti patys, nes tie kas administruoja( ne tie kas trina) padaro dideli darba, ir uz ji niekas nemoka. O tai nenormalu, bet taip yra. Taigi bukim dekingi ir nekelkim bangu. O jei yra norai , patys ir tobulinkim, o ne snekekim.
Žinutės: 574
Nuotraukos: 48
Koordinatės: 11
Siūlyti tai yra irgi darbas :) Ačiū už tai, Eugenijau.

Idėjos geros, greit turėsiu kiek daugiau laiko, pagalvosiu kaip būtų galima protingai įgyvendinti. Man atrodo, kad sudėti reikalingiausias nuorodas, kažkur greit/patogiai pasiekiamas - tikrai būtų prasminga :)

Gal pageneruojam pradžiai jas (naudingas nuorodas, kurios būtų labai greit pasiekiamos)? Matau Arvydas jau keletą įmetė. 

Gražios dienos ir būkim vieni kitiems draugiški :veliava: 
Žinutės: 212
Nuotraukos: 333
Prisijungė: 2015-06-20
Jei teisingai supratau tai į skyrelį "pasiūlymai puslapio tobulinimui" parašiau savo kuklius pasiūlymus :). Niekas (bent jau aš) nesako, kad puslapis ... kažkuom tai blogas. Jei mano svaičiojimai kažką užgavo, tada "sorry my bad", bet pasitempti yra naudinga praktika. Kuras ir keliai čia tik vienas iš pasiūlymų, todėl užsiciklinti nereikėtų. O va kur sustot greitai nakvynei pvz Lenkijoj ... čia jau kur kas svarbiau. 

Koordinačių žemėlapyje , norint palikti nuorodą na ... man neina žemėlapio pasikeisti į "satelite view", man tai nelabai tobula :) tiksliai ieškant vietos kur  NEMOKAMAI stovėjau ( ir vėl kas nors sakys nueik į google'o maps'ą ir pasižiūrėk, anokia čia problema :D ir savotiškai bus teisus) galėtų būti paprasčiau.
PS2 . Pasiūlymai ir priekaištai yra dvi skirtingos sąvokos, o turėti priekaištų dovanojamam daiktui .... that is a big NO NO

PEACE and HARMONY
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Viskas gerai su pasiūlymais :) Yra lengvai įgyvendinamu yra sunkiau. Kaip tarybinėje armijoje sakydavo- "iniciatyva nakazujama ispolnienijiem" :)  

Naudodamasis proga, kreipiuosi į klubiečius ir raginu dalintis koordinatėmis! Gal kokį konkursiuką paskelbt, prizą isteigt už šią veiklą.... Pagalvosim :)
Žinutės: 954
Nuotraukos: 1003
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-07-24
Saunus taiklus zodziai is armijos laiku :geras:

Žinutės: 212
Nuotraukos: 333
Prisijungė: 2015-06-20
Oho  vaikinai ... Jūs vis dar ten, kaip suprantu ... armijoj ... tarybinėj. Nenorėkit nieko, nes ... nubaus. Puslapis ne mano, aš tik svečias čia, todėl baldų neperstumdinėsiu, galiu tik savo savo pasiūlymus išsakyt, kad pvz spinta užstuminėt durų angą nėra protingas sprendimas, nes būna lengvesnių ir geresnių būdų uždaryt namus. Čia jau šeimininkui spręst kaip elgtis. 

Eimo sąlygų nebuvimas prives prie bardako keliuose (kažkas tuo tik apsidžiaugs, mat tik taip supranta laisvę po ko nudauš eilinę stotelę ) todėl ir čia manau taisyklė ordnung ist ordnung turi būti taikoma.

Jūs turbūt manote kad man sudėtinga kažkur sukurti temą "Naudingos internetinės nuorodos"... tikrai ne. Tik mano supratimu ji turi būti pačiam pirmam puslapyje, o ne kažkur giliai rūsyje ir užklota kilimu. 

Beje viena iš patarlių byloja: "Septynios auklės - vaikas be galvos"