na kiek vazineju , didziause problema bent jau man yra lenku strazninkai , lenda krausto ,barskina, lauzo , per juos net teko keist Trium peciu,nuplese panele ir sugadino valdima
vis aiskina ,kad lietuviai kontrobandininkai ir tipo kemperije telpa 98 blokai cigaru ir 3 nelegalai
o vokietijoje tas kontroles galima apvaziuot ,esu del to ir per Oderi keltu kelesis is lenku puses
bet tam tereikia CB rysio , pas mane tas yra ir ne karto nesu pakliuves i tokias peredregas
nors uzpernai , teko kemperije pagyvent vokietijoje autobam kolonelese savaite tarp dvieju renginiu
ir kazkas matyt paskunde,kaip ten iprasta , na jau lauke nusivede aikstuken , bet po pateikimo dokumentu kur vykstu , palinkejo gero kelio
CB puikus reikalas, lenkijoje kurui nusipirkt pigiau, 47km verghnije mostki arba nevada ,tik jokiu budu ne is 39 rusijos rajono,sausas labaikelioneje zinai, kur avarijos ar kontroles, galu gale kur radarai stovi-------------vengrijoje iki 3500kg vinjietes nereikia uz kelius , pernai pats pas ju policiantus klausiau,slovakijoje butina , karta norejau sutaupyt ,atsejo 50e bauda.cekijoje, geriau susimoket uz ju kratilkas, bet daugumoje nereikia moket nieko