Home

Forumas

Žinutės: 78
Nuotraukos: 168
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2012-09-23
O Juozukas, kaip suprantu, tai net ant kemperio nesudaro - pagal foto tai ,,priekabiautojas". Gal laikas įsigyti kokį seną kemperiuką?

Na uzteks cia tu paistalu. Tikslas buvo padiskutuoti apie kemperio mase,, o ne apie santykius. Todel aptikes nebloga nuoroda apie keliu mokescius Europoje, ikeliu. Nes neradau kitos vietos kur ideti. Jei netinka, tegu moderatoriai perkelia. 
http://www.fura.lt/uploads/dok/keliu_mok.pdf#page11
Žinutės: 26
Nuotraukos: 0
Prisijungė: 2013-11-23
Vidas.K parašė:

O Juozukas, kaip suprantu, tai net ant kemperio nesudaro - pagal foto tai ,,priekabiautojas'. Gal laikas įsigyti kokį seną kemperiuką?

Gerbiamas  Vidai , jusu klube kaikas dar pescias vaiksto         :D  :D  :D  :D  :juokas:
Žinutės: 443
Nuotraukos: 5056
Prisijungė: 2012-10-10
Kolegos, gal jau pakaks ne į temą???
Nedarykim antro delfio su visais ten esančiais bjauriais komentarais! Kažkoks anarchistų puslapis darosi... Kai neturiu ko rašyti, aš paprastai patyliu. Šitoj temoj turbūt irgi nelabai negaliu diskutuoti , nes kemperio išvis neturiu. Nors kemperiauju nuo 2004 metų. Bet... pagal kai kuriuos samprotavimus išeitų, kad man čia ne vieta turbūt? Jei taip, laukiu, kol būsiu išmestas. Kad "gėdos nedaryčiau". Jei kažkam nepatinka klubo valdžia, kuriam konkrečią temą ir ten diskutuojam, siūlom, balsuojam... Jei kam nors vis dar atrodo, kad klubo susitikimai - tik "pjankės", kur bet kuris abstinentas prievarta prigirdomas per piltuvėlį, - jūsų valia taip galvoti (tik pirmiau kai kurie į susitikimą bent kartą atvažiuokit...). Kolegos - nors kiek pagarbos vienas kitam ir patys sau! :veliava:
Žinutės: 306
Nuotraukos: 275
Koordinatės: 1
Prisijungė: 2012-10-03
Gintaras.K parašė:
Kolegos, gal jau pakaks ne į temą???
Nedarykim antro delfio su visais ten esančiais bjauriais komentarais! Kažkoks anarchistų puslapis darosi... Kai neturiu ko rašyti, aš paprastai patyliu. Šitoj temoj turbūt irgi nelabai negaliu diskutuoti , nes kemperio išvis neturiu. Nors kemperiauju nuo 2004 metų. Bet... pagal kai kuriuos samprotavimus išeitų, kad man čia ne vieta turbūt? Jei taip, laukiu, kol būsiu išmestas. Kad 'gėdos nedaryčiau'. Jei kažkam nepatinka klubo valdžia, kuriam konkrečią temą ir ten diskutuojam, siūlom, balsuojam... Jei kam nors vis dar atrodo, kad klubo susitikimai - tik 'pjankės', kur bet kuris abstinentas prievarta prigirdomas per piltuvėlį, - jūsų valia taip galvoti (tik pirmiau kai kurie į susitikimą bent kartą atvažiuokit...). Kolegos - nors kiek pagarbos vienas kitam ir patys sau! :veliava:
Šaunuolis, Gintarai.Į temą ! Gerbiu. Grįšiu rugpjūčio pradžioj.Kemperis bus laisvas.Jeigu prireiks pirmyn !Tikrai pasidalinsiu.
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
"Juozas" pasiekė savo. Diskusija vyksta. Geriau tiesiog ignoruoti akivaizdų Trolinimą.

Žinutės: 69
Nuotraukos: 0
Prisijungė: 2014-08-05
 Gerb. Juozai. labai norėjau sudalyvauti klubo pavasariniame atidaryme ,deja datų sutapimas neleido to padaryti .Asmeniškai esu susipažinęs tik su vienu nariu . Jūs su kiek ? Jūsų palyginimas su UAB yra juokingas :) Kodėl ? Aš manau ,kad ne vienas iš šiame forume dalyvaujančių asmenų turi užregistruotus UAB :) Normaliame UAB :)-  taip žmonės neapibūdinami . 
O dabar toliau ....Skirstote žmones pagal kemperio kainą ? Kas JŪS toks ir kur TAMSTAI buvo gėda susitikti su LT kemperistais  ? Konkrečiai -faktas.laikas.vieta. Kas Tamstai pylė per prievartą "už lūpos" :) ? Laikas ,vieta,  asmuo atlikęs veiksmą ? :) 

Norite plačiau pasikalbėti ,esate kaunietis :) ? ,pagal amžių ir  svorio kategoriją parinksime atitikmenį .
Jei patogu ,klubo Titanas  patalpos ,Jonavos g-vė  ,Kaunas ,tel. 861239965  Arnoldas Akelaitis .

p.s. Atsiprašau visų klubo narių ,jei pažeidžiau taisykles sutinku būti pašalintas ,bet chamizmo neapkenčiau ir neapkęsiu .
p.s.p.s  Juozai galite  ir neatsakyti
Žinutės: 259
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 5
Prisijungė: 2013-06-09
Šaunuolis Arnoldai,tiesiai į dešimtuką:geras:
Žinutės: 113
Nuotraukos: 11
Prisijungė: 2012-09-28
Ne bobų reikalas kištis į rimtų vyrų pokalbius, ale susidarė vaizdas, kad čia susirinko rinktinės bobos iš pačio gūdžiausio kaimo ir kuri kurią garsiau perrėks.... Klubas tampa "balaganu" - bjauru:baisu: Negi neturit apie ką daugiau diskutuot??????????
Žinutės: 144
Nuotraukos: 13
Prisijungė: 2015-02-02
Gerbiamasis, Juozai, jei pasijutote  patekęs ne ten- atsisveikinkite.Ir būkite su kitais, kurie Jums artimi požiūriu, kalba ir bendravimo stiliumi.
O čia pasiliekancius kvieciu grįžti prie pokalbio temos...