Home

Forumas

Teises iki 7500 kg uztenka c1 kategorijos, aisku jei kabinsi kokia sunkia priekaba reiktu dar E. Virs 7500 jau reiktu C. Mano supratimu zmogui virs 21 metu reiktu laikyti C , iki 21 metu C1. Bent jau mano vaikinai taip daro. Del teisiu, tai kai laikai B, tai nedaug problemu pravaziuot ir su C. Aisku konkreciau turbut pakomentuotu turbut Zenonas, jei gerai atsimenu. Is esmes galvoju viena karta sumokejus bauda Austrijoj kokioj, turetu klausimu nebekilti. :)
Žinutės: 457
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-07-01
O as manau jei jau tobuleji kemperiu srity ir dideji tai issilaikai kategorija ir nesuki galvos.kam be reikalo skaiciuoti svorius,juos virsyti,svertis,sukelti nepatogumu sau ir t.t.bent jau man tai ir vairavime nera skirtumo,nes as ir taip vienas seimoj vairuoju.
As visiskai sutinku su Tavo Giedriau nuomone. Man kemperis tai hobis , pramoga , malonumas. Kam gadintis sau nuotaika stengiantis kazka apgaut, moketi baudas ir tt. Reikia geriau stengtis laikytis taisykliu ir reikalavimu. Kazkaip, mes, lietuviai, dazniausiai linke buti gudresni, kazka neva apgausi. O dazniausiai apgauni save, susigadini nuotaika, kelione ir tt. Mano sprendimas buvo vienareiksmis, apsvarscius visus variantus, pasirinkaumsunku kemperi. Ir dar jei kur nors netilpsiu, tai ant priekabos vesiuosi koki Smarta, ir nesuksiumsau galvos.
Žinutės: 457
Prisijungė: 2015-07-01
Marijus.K parašė:
As visiskai sutinku su Tavo Giedriau nuomone. Man kemperis tai hobis , pramoga , malonumas. Kam gadintis sau nuotaika stengiantis kazka apgaut, moketi baudas ir tt. Reikia geriau stengtis laikytis taisykliu ir reikalavimu. Kazkaip, mes, lietuviai, dazniausiai linke buti gudresni, kazka neva apgausi. O dazniausiai apgauni save, susigadini nuotaika, kelione ir tt. Mano sprendimas buvo vienareiksmis, apsvarscius visus variantus, pasirinkaumsunku kemperi. Ir dar jei kur nors netilpsiu, tai ant priekabos vesiuosi koki Smarta, ir nesuksiumsau galvos.
Labai svajoju isigyti naujesni nors siek tiek,galingesni ir sau patogesni kemperi.Tai kiek ziurineju skelbimu tarkim mobile.de tai is kart nustatau nuo 3,5 tonos.As maximalistas,jei keliaut tai su dideliu,jei su mazu tai manau ir busiukas tiktu kuri praeitais metais pardaviau del per mazos erdves.
 Kai turejau vito vestfalia tai nieko net neitariau apie gresiancia liga kelionems,tiesiog patiko,bet dabar....Siam ilgajam savaitgaliui parsivariau po pusmecio  is aiksteles kemperi tai siandien visa diena jame kazka darau ir liksiu miegot,nors zmona bambejo del to...
Manau kad cia nemazai serganciu sia liga. As taip taip pat prie ju. Kazkada irgi svajojau nors koki nors , bet savo. Va nepraejo ne desimt metu ir jau visai nebloga susvajojau. :) ateis ir Tavo laikas
Žinutės: 157
Prisijungė: 2015-05-31
Giedrius.Š parašė:
Marijus.K parašė:
Labai svajoju isigyti naujesni nors siek tiek,galingesni ir sau patogesni kemperi.Tai kiek ziurineju skelbimu tarkim mobile.de tai is kart nustatau nuo 3,5 tonos.As maximalistas,jei keliaut tai su dideliu,jei su mazu tai manau ir busiukas tiktu kuri praeitais metais pardaviau del per mazos erdves.
 Kai turejau vito vestfalia tai nieko net neitariau apie gresiancia liga kelionems,tiesiog patiko,bet dabar....Siam ilgajam savaitgaliui parsivariau po pusmecio  is aiksteles kemperi tai siandien visa diena jame kazka darau ir liksiu miegot,nors zmona bambejo del to...
dėl miegojimo kemperyje ne kelionių metu esi ne vienišas ;-) maniškė kartu su manim lieka kartais :)
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Atsiprašau jei įkyriai klausinėju ir atrodo , kad galbut priekaištauju, bet neesu nei maximalistas nei minimalistas, noriu įvertinti kiek tai įmanoma kas ir kaip kokie pliusai minusai , o tada daryti sprendimą, man sudėtinga keisti kemperį, o gyvenimas kaip ir verčia tai daryti, visada paprasta daryti išvadas kai išsibandai, teoriškai atrodo kaip atrodo, kai pradedi naudoti matai, kad ne toks jau ir gudrus buvai kaip atrodė, todėl nepykite , nesmerkiu ir nekritikuoju dėl Jūsų sprendimų, prašau paaiškinti kokie argumentai vienu ar kitu atveju, tik tiek.
Man idealus kemperis tai iš išorės mažas ir baisus kaip surūdijęs pirmas golfas, o viduje kaip arabo šeicho apartamentai  :)  dar gerai butu 4x4 važiuoklė :).

Žinutės: 154
Nuotraukos: 296
Prisijungė: 2015-04-18
Вес пустого: 2490 кг - Вес брутто :. 3100 кг. Ar galima krauti iki 3500kg?
Robertas.M parašė:
Atsiprašau jei įkyriai klausinėju ir atrodo , kad galbut priekaištauju, bet neesu nei maximalistas nei minimalistas, noriu įvertinti kiek tai įmanoma kas ir kaip kokie pliusai minusai , o tada daryti sprendimą, man sudėtinga keisti kemperį, o gyvenimas kaip ir verčia tai daryti, visada paprasta daryti išvadas kai išsibandai, teoriškai atrodo kaip atrodo, kai pradedi naudoti matai, kad ne toks jau ir gudrus buvai kaip atrodė, todėl nepykite , nesmerkiu ir nekritikuoju dėl Jūsų sprendimų, prašau paaiškinti kokie argumentai vienu ar kitu atveju, tik tiek.
Man idealus kemperis tai iš išorės mažas ir baisus kaip surūdijęs pirmas golfas, o viduje kaip arabo šeicho apartamentai  :)  dar gerai butu 4x4 važiuoklė :).

Nieko nieko Robertai. Viskas gerai :) :) :). As lygiai taip pat dariau. Tyrinejau ziurejau, priemiau sprendima tada dar issinuomavau pabandyti ir tik tada pirkau. Turejau sau paneigti visus mitus, net ir absurdiskus, kad niekur i miestus negalima ivaziuoti ir tt. Ir siandien mano sprendimas yra teigiamas sunkiasvoriu atzvilgiu. Del golfo isvaizdos, as irgi tokio noreciau, bet kad nera tokiu. Kuo maziau issaukiantis vaizdas, tuo geriau. Bet kokiu atveju, kai paeksploatuosim , mielai pasidalinsiu patirtim ir potyriais. Apskritai galvoju,kad reiktu atidaryti atskira skyreli sunkesvoriam kemperiam.
 Del pravazumo, tada rinkis galu varoma baze, nes fiat uzkrovei , priekis pakilo, ir eini ieskoti traktoriaus. Mane du kartus trauke, toks pats TLC. :). Dabartinis bus su galine blokiruote. Reikia 4x4, yra Hymer ant MB bazes. Bet ant asfalto bus sunkiau. Labai aukstas svorio centras. Be to kaip Tau, galesim sudaryti galimybe pavairuoto, pasibandyti :)
Jurij.P parašė:
Вес пустого: 2490 кг - Вес брутто :. 3100 кг. Ar galima krauti iki 3500kg?
Kadangi pas mane gyvenime painiojasi brutto ir netto, ir zinau tik tokius vardus is kino filmo, tai as ziureciau ant tech paso. Maximali leidziama mase, tai ir bus atsakymas i Tavo klausima. Is to ka parasei, logiska butu kad turetu buti galima krauti tiek.