Parašyta: 2016-03-12 19:26:34
Zenonas.K parašė:
Dainius.D parašė:
Kazin, kokią paklaidą toleruoja ir ar leidžia išleisti vandenį, bei išlaipinti žmoną?
Priklauso nuo valstybės.Austrijoje,Vokietijoje-toleruoja iki 10%.Vokiečiai ne tik leidžia,bet ir pasiūlo nusipilti vandenį,kanalizaciją,kurą.Žmonos išlaipinti neleidžia,netiki,kad paliksi.Sako pavažiuosi ir vėl įsisodinsi,nebent parodysi bilietus autobusui.
Ne visai Zenonai. Pagal sia
informacija Austrijoje 2 procentai tolerancija, Vokietijoje 5, Sveicarijoje 0. Sta nuoroda berods jau buvau ikeles.
Parašyta: 2016-03-12 19:27:35
Žinutės: 341
Prisijungė: 2012-10-03
Dainius.D parašė:
O kura kur nupilti? Ar jie patys sau nusipila? 
Čia jau tavo problema.Ekologija negali būt pažeista.Tai liečia ir kanalizaciją.
Paskutinis pakeitimas: 2016-03-12 19:41:19
Marijus.K parašė:
Zenonas.K parašė:
Dainius.D parašė:
Kazin, kokią paklaidą toleruoja ir ar leidžia išleisti vandenį, bei išlaipinti žmoną?
Priklauso nuo valstybės.Austrijoje,Vokietijoje-toleruoja iki 10%.Vokiečiai ne tik leidžia,bet ir pasiūlo nusipilti vandenį,kanalizaciją,kurą.Žmonos išlaipinti neleidžia,netiki,kad paliksi.Sako pavažiuosi ir vėl įsisodinsi,nebent parodysi bilietus autobusui.
Ne visai Zenonai. Pagal sia informacija Austrijoje 2 procentai tolerancija, Vokietijoje 5, Sveicarijoje 0. Sta nuoroda berods jau buvau ikeles.
Oficialiai taip.Policija sakė,jai kitų pažeidimų nėra ir akių nedraskai-tai tik įspėja...Aišku,jei turėdamas tik "B"kategorija neviršyji bendros masės-3,5t.Jeigu viršyji jie traktuoja,kaip vairavimą be teisių
Parašyta: 2016-03-12 19:41:01
Galbut, sito nezinau. Nors siaip austrai tai piktoki policininkai, pora kartu teko turet reikalu, tai daug nediskutuoja, tipo reikejo galvoti pries vaziuojant, o dabar konstatuojam fakta. Bet gal man taip papuole. Bet kokiu atveju elgiantis zmoniskai manau galima kazkaip kompromisa rasti. Ypac jei turi viena beda o ne abi. T.y. ir virssvoris yra virs 3500 kg ir dar C kategorijos neturi kad vairuot tokia transporto priemone.
Parašyta: 2016-03-12 19:50:14
Marijus.K parašė:
Galbut, sito nezinau. Nors siaip austrai tai piktoki policininkai, pora kartu teko turet reikalu, tai daug nediskutuoja, tipo reikejo galvoti pries vaziuojant, o dabar konstatuojam fakta. Bet gal man taip papuole. Bet kokiu atveju elgiantis zmoniskai manau galima kazkaip kompromisa rasti. Ypac jei turi viena beda o ne abi. T.y. ir virssvoris yra virs 3500 kg ir dar C kategorijos neturi kad vairuot tokia transporto priemone.
Negarantuoju dėl Austrų. Vokietijoje per susitikimą su kolegomis ,dalyvavo ir kelių transporto inspekcijos darbuotojai .Neformaliame pokalbyje pats klausiau...
Parašyta: 2016-03-12 20:11:30
Na va , reiskiasi Vokieciu policinikai nusiteike pozityviai. O tai labai gerai.
Parašyta: 2016-03-12 23:45:56
Žinutės: 78
Prisijungė: 2012-09-23
Blogai, kai labai daug visko žinai - baisu net pradėti važiuoti. Kai pirmą kartą su kemperiu pasileidau per europą, tai ne tik nežinojau apie viršsvorį ( nors buvo tikrai apie 4000 kg), bet nepirkau nei vienos vinjietės. O pravažiavau Slovakiją, Vengriją, Slovėniją, Austriją ir Čekiją! Tik sugrįžęs namo pasiskačiau apie viską. Bet kai nieko nežinojau, tai myniau pro visus policajus su šypsena ir be baimės.
Parašyta: 2016-03-13 00:46:06
Žinutės: 2828
Vidas.K parašė:
Blogai, kai labai daug visko žinai - baisu net pradėti važiuoti. Kai pirmą kartą su kemperiu pasileidau per europą, tai ne tik nežinojau apie viršsvorį ( nors buvo tikrai apie 4000 kg), bet nepirkau nei vienos vinjietės. O pravažiavau Slovakiją, Vengriją, Slovėniją, Austriją ir Čekiją! Tik sugrįžęs namo pasiskačiau apie viską. Bet kai nieko nežinojau, tai myniau pro visus policajus su šypsena ir be baimės.
Malačius, kai nežinai tai ir neskauda, mano istorija panaši, bet mastau apie keitimą, tai kaip ir sveika butu susikomplektuoti aplenkiant tokia problemą ir ja pamiršti, gal taip ir gausis

, neprarandu vilties.
Parašyta: 2016-03-13 06:41:42
Nezinojimas deja neatleidzia nuo atskomybes
Robertai, ko gero perkant sunkesni siai dienai dar ir maziau isleistum.
Parašyta: 2016-03-13 09:53:36
Žinutės: 146
Prisijungė: 2016-03-01
Vokiečiai malonūs, bet priekabūs, tai aš nerizikuočiau pažeisti įstatymus jokia forma. Mus užpraeitais metais stabdė naktį pro Vokietiją važiuojančius, vokiečių muitinė - tikrino visą mašiną, dokumentus, ir ne tik mūsų, bet ir šunų pasus, skiepus, švietė miegantiems vaikams į veidus, kad įsitikinti, kad kortelėse tie patys žmogučiai, liepė atidaryti parodyti saloną, bagažinėje naršė ir net šuninėje priekaboje. Aikštutėje kartu buvo ir policija bei sustabdyta 2 kemperiai ir juos purtė irgi.