Home

Forumas

Žinutės: 1607
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2012-10-03
Manau, kad galbūt įmanoma pakeisti. Kodėl taip manau? Pas mane panašaus išplanavimo priekyje, o užregistruotas kaip 5 sėdimų vietų. Diržai 4, d.p. aišku jų nėra. Kažkaip tokį užregistravo Marijampolėj. Per TA vis prisikabina- kur 5-as diržas ir vis pažadu, kad padarysiu. Gal šią žiemą...

Pirmas dalykas , tai reikia keisti mase. As galvoju pirmoje vietoje. Poto didinti vietu skaiciu. As bandyciau daryti taip, jei tu mmetu buvo Coc sertifikatai, ji turetu gamykla isduoti. Geriausia butu sneketis per dileri su gamykla. Nes paprastai su privaciais zmonemis jie nelabai sneka.Tiek del svorio galimybes, tiek del vietu isdestymo manau paprastas variantas kad suvedi i Mobile.de savo duomenis ir paziuri kokio svorio buvo gaminami, kiek galimu vietu ir panasiai. Jei pavyktu rasti su didesniu svoriu ir daugiau vietu, reiktu gauti toki COC sertifikata is gamyklos. Tada nereiketu ekspertizes. Variantas kad gamyklos servisas ir sumontuotu ta vieta ir isduotu popierius. 
 Toliau variantas del tos kedes, jei musu nepripazsta TUV( o gali buti taip nes tai tik vokieciu technine apziura) tada pasidemoeti gal DEKRA vokieciu gali sertifikuoti. Nes su ju popieriais vokieciai pasiraso TUV ir tt. As buvau susidures su tuo, man isdave popierius, lietuviams parodziau ta DEKRA ekspertizes lapa ir tiko. Siuo konkreciu atveju reiketu pasidometi ar tiktu. Cia legalus butu kelias. Kitas variantas, jei Tomo kemperis panasus ir turi 5 vietas, tai gali buti pavyzdys. Sakyti va tokiems buna, tada euru kokiam surastam pazstamui ir netycia padarius klaidu uzregistruoti. Taip anksciau tikrai budavo.
 Dar mintis: irasyti maksimaliai panasius parametrus kemperio kuriam norit padaryti i Mobile.de , tada radus kazka panasaus paieskoti kokiam srote tokios konstrukcijos penktos vietos ir ja perkelti.
Žinutės: 585
Nuotraukos: 1217
Koordinatės: 4
Prisijungė: 2012-09-21
Parduodu savo Hymeri, 6 sėdimos vietos su diržais, 3500kg leistina masė
Reniau uzsisakei parodoje?
Marijus.K parašė:
Reniau uzsisakei parodoje?
Parodoje neužsisakysi, reikia per dilerį
Tai kad ten isvien dileriai ir dirba. Jie sukviecia visus dilerius kad padetu aptarnauti klientus. Nezinau kaip Hymer, bet visu didziuju tai tikrai priiminejo uzsakymus. Itineo taip pat susisnekejo. Cia tik del kainos nebent pasiderinti. O tas pats isdestymas liko? Ar istikimas tai paciai markei? Nesugunde koks Carthago ar Niemann- Bischof?
Marijus.K parašė:
Tai kad ten isvien dileriai ir dirba. Jie sukviecia visus dilerius kad padetu aptarnauti klientus. Nezinau kaip Hymer, bet visu didziuju tai tikrai priiminejo uzsakymus. Itineo taip pat susisnekejo. Cia tik del kainos nebent pasiderinti. O tas pats isdestymas liko? Ar istikimas tai paciai markei? Nesugunde koks Carthago ar Niemann- Bischof?
Marijau, pavargom toje parodoje žiauriai, tiek visko daug, tiek įspūdžių, tiek minčių, tiek gundymų. Reikia pailsėti, apsispręsti ir nuspręsti. O su Lietuvos dileriu bendravom ir bendraujam
Buvau as ten, maciau. Na aisku cia ne mano reikalas. Atleiskit kad klausineju. Neturiu jokio tame intereso. Tiesiog as pirkdamas visada pasitikrinu kaina ir stengiuosi ja gauti geriausia. Kokia ja pavyksta gauti, kiekvieno gebejimu klausimas. Sekmes isigyjant naujus namus ant ratu. :)
Žinutės: 954
Nuotraukos: 1003
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-07-24
Renius.L parašė:
Reniau jeigu galima kaina ir smulkiau apie kemperi. Zinau kas iesko.
Žinutės: 422
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-06-29
Valius.V parašė:
Renius.L parašė:
Reniau jeigu galima kaina ir smulkiau apie kemperi. Zinau kas iesko.
Taip pat žinau kas domisi,jei galit ir man brukštelkit.