Parašyta: 2018-03-04 15:27:08
Žinutės: 2142
Prisijungė: 2012-10-03
Nebandei Arvydai į Google Maps grupės taškų kelti? Turi gi būti tokia galimybė. Maršrutą googlemaps dėliotis labai paprasta, jei sugebėtum savo taškus sukelti į goolemaps, turėtum šiuolaikišką produktą.
Parašyta: 2018-03-04 16:16:09
Žinutės: 2195
Prisijungė: 2012-09-21
Dainius.D parašė:
Nebandei Arvydai į Google Maps grupės taškų kelti? Turi gi būti tokia galimybė. Maršrutą googlemaps dėliotis labai paprasta, jei sugebėtum savo taškus sukelti į goolemaps, turėtum šiuolaikišką produktą.
Žnoma, kad bandžiau.... priešingu atveju nesakyčiau, kad kol kas lygiavertės alternatyvos nėra.
Tokią galimybę turi Google Earth. Reikia tik duomenis į kml failą transformuoti. Man nepatiko ir, sakyčiau, nelabai nepasiteisina. Čia pateikio porą foto iš Google Earth su Stellplatz aikštelėmis
Parašyta: 2018-03-04 22:53:03
Žinutės: 451
Prisijungė: 2017-12-03
Arvydas.I parašė:
Dionisas.S parašė:
Marijus.K parašė:
Gryztu prie Giedriaus minties, kad kiekvienam savo. Visi mato savo privalumus. Man isvis paskutiniu metu tos navigacijos grybu karas. Kai uzvede Prancuzijoje( ir ne viena o trys) navigacijos per ukininko kiema ir kukuruzu laukus, tai dabar is vakaro persiziuriu marsruta. matyt reiks gryzti prie popieriniu zemelapiu...
Tikriausia taip butu geriausia.. Kažkada,kai važinėjau be navigacijos,tai tiesiog peržiūrinėjau popierini žemėlapi,surašinėjau i atskira lapuką keliu numerius,rodiklius ir t.t. Ir tokiu būdu važiavau
Tai dabar turbūt reikės daryti ta pati,prieš važiuojant
Tada iš karto kyla klausimas - kuo popierinis pranašiau už MapPoint?Aš labai labai abejoju, kad turėsite 'pirmo šviežumo', svarbiausia, detalius popierinius žemėlapius....
MapPoint irgi jau ne 'pirmo šviežumo', bet labai detalus (žinoma kai kur nėra naujausių kelių - didelis minusas), jame galima pasižiūrėti visą Europos vaizdą iš karto arba iššsididinti atskirą šalį, regijoną ar net kiemą. Ir, svarviausia nereikia susirašyti 'i atskira lapuką keliu numerius,rodiklius ir t.t.'
Dėl atskiro lapuko rašiau todėl,kad jeigu navigacija pradės grybauti,kad bent suvokti i koki kelio nuvažiavimą reikės nusukti,kad nevarinėti ratais... nes taip ir buvo,kai artieji prie vietos,kur bus nuvažiavimas iš magistrales,o tu nuvažiavimu ten pvz, 4-5-vienas po kito,ir tuo momentu pakibo navigacija...

Parašyta: 2018-03-04 23:08:03
Labai patogu susirašyti trumpą "legendą" ant popieriuko. Ir aš taip darau. Nepamainoma.
Parašyta: 2018-03-04 23:25:16
Dainius.D parašė:
Labai patogu susirašyti trumpą 'legendą' ant popieriuko. Ir aš taip darau. Nepamainoma.
Tą ir aš esu daręs, važinėdamas į VDR. Tai buvo labai seniai ir labai nepatiko.... atgal važiavome jau be "šperų"

Dabar laikausi nuomonės arba važiuoti su GPS, arba tik pagal kelio ženklus.
Parašyta: 2018-03-04 23:28:28
Suprask- mes labai atsilikę ....?

Parašyta: 2018-03-04 23:32:17
Žinutės: 451
Prisijungė: 2017-12-03
Dainius.D parašė:
Suprask- mes labai atsilikę ....? 

Parašyta: 2018-03-04 23:48:38
Tikrai niekas Jūsų nekritikuoja. Jei Jums gerai, tai ŠAUNU

Parašyta: 2018-03-05 16:40:55
Dainius.D parašė:
Nesupyk Arvydai, bet po keletos 'pasivažinėjimų laukais' ir 'pagrybavimų' kelių išsišakojimuose Mappointą išleidau į pensiją
Kaip tik dabar baigiu koreguoti šių metų maršrutą į Graikiją. MapPonte nėra šito naujo kelio link Bulgarijos sienos. Savo maršrute pasižymėjau taip:

Manau, važiuo tikrai nepaklysiu ir kelią susirasiu
Parašyta: 2018-03-07 10:18:13
Žinutės: 48
Prisijungė: 2016-03-13
Pries pora metu kaip pradejau skaitineti Jusu foruma, ieskojau programos su kuria patogu butu planuoti keliones ir gerai naviguotu. Ieskojau ir mappoint bet nepavyko rast

iki to naudojau sygic buvau geriausios nuomones apie ja, bet dabar perejau prie maps me. Ji patinka tuo, kad atsinaujina zemelapiai kas keli men, patys vartotojai koriaguoja taskus, galima susikelt tasku kiek nori ir tai labai labai lengva

is Jusu rekomenduotu tinklapju keliuosi nemazai vietu. Jos minusas- artejant prie dideliu sankryzu nera juostu pasirinkimo, bet tai neproblema reikia tik akis pakelt i virsu ir pasiziuret zenkla

veda ji visur be priekaistu. Pvz su sygic esu i akligatviu pakliuves berlyne kelis kartus net, o sita veda be problemu visur ir visi nauji lenkijos keliai suzymeti. Ir nestringa ji, as labai patenkintas ir jei kas svarstot kokia rinktis tai rekomenduoju. Cia kaip agento zodziai nuskambejo