Home

Forumas

Žinutės: 365
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-03-26
zemelapiai OSM tik, prie wifi parsiputi i tel sali (ar jos dali), korios reik. toliau offline dirba, trackus piestis, savo taskus gali zymet. kiek zinau nr1 offline map pasauly.
Žinutės: 423
Nuotraukos: 0
Prisijungė: 2016-03-01
Mapsme minusas, kad neturi online kompe susidelioti marsrutus. Bet man siuo klausimu google maps padeda, nes jame susikures visa marsruta, galiu exportuoti ir isikelti i maps me.
Kita tikrai nebloga navigacija, kuri patiko tai HERE
Ji turi ir kompo versija, kurioje viska pasidarai ir automatiskai viskas atsiranda programeleje telefone.
Taip pat ofline puikiai veikia. Tik jei nori tokiu NAVAROTU kaip Marijaus kemperio dydziui nustatyti yra kazkoks simbolinis mokestis. Rodo sankryzu eiles...
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Tomas.J parašė:

Robertai- MAPS.ME- šalių žemėlapius gali susikelti į tel. kortelę ar ji tik onlaininė? 
Žemėlapiai OSM pagrindu ar kitoki? Ar yra eismo juostų asistentas (turbūt ne?). Ar piešia horizontales? Ar ji pilnai tinkama žygiavimui, tarkim kalnuose?
Jai alternatyvą naudoju šią. O važiavimui Sygic. Gal ta maps.me atstotų abi mano naudojamas?

Beveik viska ir atsakė Raimis. Aš važiavimui naudoju kartas mapsme kartais Sygic kuri papuola buti įjungtas , bet jei renkuosi tai dažniau Sygic dėl paveikslėlio ir spalvų, grafika iki šiol buvo man gražesne ir tekstinis gidas tikslesnis, mapme dar pernai taip gerai nedirbo, bet jie pastoviai atsinaujina. Kitas didelis privalumas ofline žemelapiu , dar keli metai atgal tikrai , kaikurių šalių (Kinija) nebuvo kituose gps, net googlemapsai neduodavo, o mapsme jokiu problemų , parsisiunčiau ir naudojau, net į Baltarusija važiuojant sigykas neduodavo normalaus žemelapio, kai važiavau į pirma sąskrydį prie Selevos ežero. Žemelapiai atsinaujina tikrai dažnai, lenkijos remontuojami keliai kurie turėjo laikinus (Baltstogė-Varšava)kelius /vingius apvažiavimams ir tie jau buvo sužymėti, nors atrodo kam to reikia :), vaikščiojant po kalnus labai praverčia nes turistinės trasos , ir neoficialus keliukai dažnai įtraukti . Pernai Škotijoje papuolėm į totalų rūką, nieko nesimato per keliolika metru, žemėlapis gal tik su komposu pagelbėtu ir tai sudėtinga , o mapsme išvėdė kuo puikiausiai Dainius rašė , kad pernai buvo problėma , man tas pats buvo atsitike po atnaujinimo, matyt programinė klaida ir kelionės metu neverta daryti naujinimo net jei siūlo, namuose ramiai kai nebus poreikio  geriau tokius reikalus daryti nes atnaujinti jie siūlo gal dažnai dėl žemelapiu kurie vis atnaujinami, bet negali žinoti ką dar atsisiūsi :). Žemėlapiai kortelėje irgi labai gerai, (net ne telefono atmintyje kaip nekaikurios GPS dirba) ramiai į kortele suputi ir turi, dėl POI iš tikro ju neribotai gali turėti, bet jei per daug, o telefonas silpnas tai kol užkrauna reikia palaukti....galimybe juos laikinai išjungti praverčia. Aš užkraunu į visu važiuojančiu telefonus ir į planšėte, labai patogu kai važiuoji ir naudoji koki sygik, tam kartui ar ta pati maps , kitas nevairuojantis savo telefone ramiai pasižiūri kur čia pernakvoti per mapsme  , parkingą kokį tinkamesni kurie maps me gerai matosi , net šlagbaumai ir stovėjimo vietų brūkšniai buna matosi atvaizduoti programoje , labai patogu. Siūlau atsisiusti ir pabandyti Lietuvoje. Daugiau apie mapsme
Žinutės: 259
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 5
Prisijungė: 2013-06-09
o kaip pakeisti programos kalbą? pasižiūrėjau,visai nebloga programa:geras:
Gediminas.B parašė:
o kaip pakeisti programos kalbą? pasižiūrėjau,visai nebloga programa:geras:
Smulki instrukcija kalbos keitimui
Žinutės: 259
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 5
Prisijungė: 2013-06-09
tai kiek suprantu kalba pasikeičia tik pakeitus telefono kalbą?
Gediminas.B parašė:
tai kiek suprantu kalba pasikeičia tik pakeitus telefono kalbą?
Sori , Arvydai, gal koks prievaizdas padės mums persikelti į tinkamą vietą :geda:

Dėl kalbos keitimo, ne telefono kalba keičiama, tik papildomas failas ateina iš kurio gali rinktis.
Žinutės: 48
Nuotraukos: 581
Prisijungė: 2016-03-13
Tadas.Z parašė:
Mapsme minusas, kad neturi online kompe susidelioti marsrutus. Bet man siuo klausimu google maps padeda, nes jame susikures visa marsruta, galiu exportuoti ir isikelti i maps me.
Kita tikrai nebloga navigacija, kuri patiko tai HERE
Ji turi ir kompo versija, kurioje viska pasidarai ir automatiskai viskas atsiranda programeleje telefone.
Taip pat ofline puikiai veikia. Tik jei nori tokiu NAVAROTU kaip Marijaus kemperio dydziui nustatyti yra kazkoks simbolinis mokestis. Rodo sankryzu eiles...
Ačiū už mintį!!!!  Nebuvau pagalvojes per google paskyra kurti ir ikelti i maps me. Katik pabandziau, viskas veikia puikiai, ir iskart generuoja reikiama formata (nereikia jo keisti kaip is kitu poi saltiniu) Super,

Nezinau visu mappoint galimybiu, bet tiek kiek teko perskaityt sitam forume, manau google paskyroj sukurtas marsrutas ir perkeltas i maps me atstoja pagrindines galimybes ir zemelapiai naujausi. 

Sita atradimo gaidele einu planuot keliones  :D 
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Klausimas naudojantiems Sygic- uždėjus tarpinį tašką man būtinai reikia per jį pervažiuoti. Pvz.- bakstelėjus kur nors visai šalia kelio man visąlaik liepia apsisukti, kad ir 100km ir pervažiuoti per tą tašką. Arba kaip tarpinį tašką įvedus kažkokį kaimą, visada liepia pervažiuoti per jo centrą, kitaip visą laiką liepia apsisukti. Ar kitiems ir taip pat, ar aš kažko nemoku?

Daugeliui navigaciju taip pat. Paprasciausiai yra klavisas salinti tarpini taska. Jei privaziavai ir matai kad nekirsi, tiesiog pasalini ir perskaiciuoja iki kito.