Home

Forumas

Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-10-13
Ir as tik uz Lietuviu kalba bet deja MapsMe taip nemano:D
Marijus.K parašė:
O man toks klausimas kilo: O mes negaletume tureti kokio skyrelio ar duomenu bazes kur galima butu pasinaudoti klubieciu turimais ar sukeltais taskais, kurie butu aktualus nakvynes ar apsistojimo klausimais. Kalbu apie maps.me . Kazkada Janis labai pagelbejes siais klausimais buvo.
Mes turime kur dalintis savo taskais ir ju kordinatemis bet deja si vieta visiskai musu apleista.Niekas nesidalina ir nepildo.As neisimtis:geda:
Jani bet kiek pamenu, Tu esi tas zmogus kuris visiems apsvietima atnesei. Tai gal gali pratesti?
As kiek suzinau,ismokstu su jumis pasidalinu.Musu forume i ta zemelapi juk visi gali patalpinti irasa ir kiti gali juo pasinaudoti.Jau rasiau kaip google zemelapije susidelioti taskus aprasymus ir juos persikelt i savo irenginiu.
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Janis.C parašė:

Marijus.K parašė:

O man toks klausimas kilo: O mes negaletume tureti kokio skyrelio ar duomenu bazes kur galima butu pasinaudoti klubieciu turimais ar sukeltais taskais, kurie butu aktualus nakvynes ar apsistojimo klausimais. Kalbu apie maps.me . Kazkada Janis labai pagelbejes siais klausimais buvo.
Mes turime kur dalintis savo taskais ir ju kordinatemis bet deja si vieta visiskai musu apleista.Niekas nesidalina ir nepildo.As neisimtis:geda:
Nu , neperdekime, žinoma dar yra ką tobulinti, bet pildžiau ne karta ir naudojausi, tik nepatogu , nes jei nori ką pasižiūrėti reikalingas internetas arba iš anksto susiplanuoti , kas man netinka.Bet čia yra tas sprendimas , kad sukelta kruva tašku ir jei bandai dėti koki artima jam , tai sistema užklausia, ar čia kartais tik nebus tas ir anas ir jei taip spaudi ok ir nesidubliuoja , jei neklystu :D, jei galima butu kartas nuo karto nusiurbti gal ir gerai butu, tik be nuotraukų matyt , nes butu šakės telefonams :), o ir be nuotraukų , visą kiekį vargiai ar apdorotu. Pasitikrinau , apie 70 koordinačių sudėjau savu, čia jau kurios mano patikrintos , ne iš interneto kur nupustos :)
Na Robertai rasai kaip per google translaita. Bet as kalbu apie tai kaip kazkada Janis failais atsiunte, susikelem , ir siandien su dziaugsmu turim. Zinai kai man moteris ir kovo 8 graziau nei kompiuteris norisi produkto labiau sukramtyto. Gal galima vyrukai” dla osobeno tupych”?
Jani, cia tinka sena instrukscija.? As sita keliautoja labai seku.
TAIP 
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Janis.C parašė:
Cia zmogus dalinasi ir galima sau atsirinti atsisiusti KML formatu
Apie tai ir kalbu. Isirašiau šitą į savo Google žemėlapius. Tik kas bus, kai kitas panašius taškus tik su paklaida sudėlios ir juos ant viršaus sukelsi....? Vat jei būtų viena vieta sukelti , o programikė suprastu, kad tarkim taškas 50metru spinduliu yra tas pats taškas ir paliktu tik vieną- būtų reikalas.