Home

Forumas

Gal galetum ta instrukcija i asmenine zinute ypatingai atsilikusiam? Butu didelis dekui nes sitie Ispanijos taskai sito keliautojo man vertingi.
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Dainius.D parašė:

Janis.C parašė:

Cia zmogus dalinasi ir galima sau atsirinti atsisiusti KML formatu
Apie tai ir kalbu. Isirašiau šitą į savo Google žemėlapius. Tik kas bus, kai kitas panašius taškus tik su paklaida sudėlios ir juos ant viršaus sukelsi....? Vat jei būtų viena vieta sukelti , o programikė suprastu, kad tarkim taškas 50metru spinduliu yra tas pats taškas ir paliktu tik vieną- būtų reikalas.

Tą nesunkiai pasidaryti gali kiekvienas, tiesiog visą savo duomenų bazę patarčiau laikyti Exel formatu. Exel turi funkciją rūšiavimas. Toliau viskas paprasta
Cia taip kaip danti suprotezuot ar sunkiau?
Manau, kad daug lengviau
O tada kiap Haco atsisiusti taskus tuos. Nes man protezuot atrodo paprasciau. :)
Problema..... Ant greito nepavyks, tokios bazės kaupiamos metais. Čia panašiai, kaip man vargiai ar kada pavyktų dantį suprotezuoti:D
Žinutės: 306
Nuotraukos: 275
Koordinatės: 1
Prisijungė: 2012-10-03
Marijus.K parašė:
O tada kiap Haco atsisiusti taskus tuos. Nes man protezuot atrodo paprasciau. :)
Na Jani padek nes ir man tai aktualu tu gi zinai.
Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-10-13
Marijus.K parašė:
Ten gali dar pazimeti papildomai jei matei.Raudonoje juostoje desineje tris taskeliai paspaudi ir saraso apacioje atsisiusti KML.
Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-10-13
Buvau juk viska aprases.
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Janis.C parašė:
Buvau juk viska aprases.
Jani nesibrangink .... kartojimas mokslų motina :) Vis tiek nieks nesuprato... tik tyli- apsimeta. 
Jei rimtai, tai pasidalink žiniom. Tik paprasta žmonių kalba. Papunkčiui, kad ir arklys suprastu :)