Paskutinis pakeitimas: 2016-04-22 11:55:38
Žinutės: 360
Prisijungė: 2013-07-05
Sveiki,
o mane tai erzina Puikuskemperiai.lt reklama vos ne kiekvienoje temoje.
Taip pat labai nekorektiškas klubo narių pardavimo skelbimų prilygininimas savo paslėptos reklamos skelbimams.
Fizinio asmens vienkartinis pasiūlymas parduoti negali būti prilygintas įmonės reklamai.
Jei gerai supratau, forumas išlaikomas net ne visuomeniniais pagrindais, o asmeninėmis lėšomis.
Siūlyčiau sukurti temą "Klubo rėmėjai" ar pan. ir ten tegul įmonės reklamuojasi. Gauti pinigėliai tegu eina forumui išlaikyti, renginiams ir pan.
GB
Parašyta: 2016-04-22 12:12:12
Zinoma kad jei koks klubietis nori pasiulyti parduoti nenaudojama daikta yra viena, taciau kai skelbimai eina viens po kito na kazkaip panasu i sklebimu portala ar reklamine lenta uz dyka. Taip pat as paskyciau, kad yra narys kur nuolat eina daliu skelbimai, kazin ar jis neturi kokio srotelio? Klubieciams gal ir naudinga koki viena kita mageli isigyti, taciau kas bus jei jis nupustas is kur nors? As galvociau kad ir cia yra tokiu bedeliu. Zmogus nuolat ka nors pardavinejantis sunku pasakyti ar jis kemperistas ar tik gyvenantis is kemperistu.
Parašyta: 2016-04-22 12:27:12
Žinutės: 360
Prisijungė: 2013-07-05
Gal paklauskim savęs: "Kodėl esu čia, klube?"
Mano atsakymas būtų, kad čia dalinuosi ir gaunu informacijos apie savo gyvenimo būdą (kemperistai yra keistuoliai daugumos Lietuvos piliečių akimis), susitinku/susipažįstu su bendraminčiais, smagu su jais bendrauti, dalintis įspūdžiais ir t.t. Tikslas - laisvas, specifinės bedruomenės bendravimas.
Jei taip kaip aš atsakys komercinė organizacija, tai ji akivaizdžiai meluoja, nes jos tikslas – uždirbti pinigus.
Uždirbti pinigus – nėra blogas tikslas, tačiau klubas ne tam skirta vieta. Neterškime jo, arba skirkime tam vietą forume, kad nesimaišytų su normaliais nariai, kurie registruojasi savo tikru vardu ir įdeda savo (ar savo kemperio) nuotrauką, o ne firmos logotipą/reklamą.
Parašyta: 2016-04-22 13:14:13
Žinutės: 954
Prisijungė: 2013-07-24
Kazkaip nesuprantu sios diskusijos testinumo , na parase zmogelis .... na gal jis juridinis , bet prisistate fiziniu asmeniu , na pareklamavo, gi nera uzdrausta. galu gale Jis ir atsiprase visu !!!. Auditorija , teisingai - tiksline, tai cia kaip Dievui i ausi. Bet paemet ir prikalet prie kryziaus , gal negerai ??? Gal turetu buti diplomatiskiau . Kaip suprantu is temu labai daug klubieciu iesko daliu , aksesuaru, patys remontuoja , dazo ,klijuoja, lopo, dabar ta firma dings is forumo , o kai kam teks ieskoti Googlinti ir vistiek skambinti tiems patiems .Man , jie nemaiso , aisku ju zestai ar pristatymai nemaisytu , dar smagiau ir ta pirtis i kuria neinu, bet gal nesistengiam is karto su sudais sumalti. Kazkas velgi apkaltintas naudotu daliu pardavimu ir reklama, per didelis kiekis??? kuo matuoti ??? reikia verslo liudijimo kopijos??? nenaujos dalys ? gal skaitot per daug uzdirba? Lobsta? O man dziugu matyti , kai zmogus fotkina , skelbia, aiskina ,diskutuoja , ir matau jog kiti rezervuoja, perka ,pritaiko ,dziaugiasi, dekoja. Gal kada visi remontuosime tik pas dilerius , keisime tik orginalias dalis, kemperius po 60000 km parduosime i Afrika)) ATSIPALAIDUOKIT , labai jau isitempe, , Kas cia pilnatis ? Oras? ar artejantis susitikimas??
Parašyta: 2016-04-22 13:42:51
Cia Valiau viskas per geros valios prizme. Kazkaip labai giliai viska imam. Forumas man bent jau , kad issakyti savo nuomone ir isgirsti kitu. Tik kaip ir rasiau, atsiprasiau kad ne toje temoje. Kalbejom ne apie pavienius prekiautojus o apie versla. Tai ir darykime ji tinkamoje erdveje, o jeidarome ne ten kur tam skirta, gal galim prisidet prie visu geroves. As turbut irgi galiu surasyti Ofisu nuomos skelbimus , implantu ir dantu vainikeliu kainas ir duoti nuolaidas klubieciams. Kuo tai skiriasi? Ne ta sritis? Manau nemazai kam aktuali. Bet as kaip ir Giedrius , uzsiregistravau ne skelbimu skaityti. O jei ir skaityti, tai kad visiems naudinga butu. Ir nieko cia blogo nematau. Be jokio pykcio. As diskusija siuo klausimu pasistengsiu baigti. Manau klubo senbuviai ir moderatoriai nuspres kaip jiems geriau. O man ir taip ir taip gerai. As i pirti irgi einu retai. Bet mielai suzinociau ka nors nauja.
Paskutinis pakeitimas: 2016-04-22 14:21:35
Žinutės: 2142
Prisijungė: 2012-10-03
Esam suaugę žmonės ir nesunkiai atskiriame pelus nuo grūdų,
PREKYBININKUS nuo prekybininkų.
Dar tėvai manę mokė, kad dalintis yra gerai, todėl sveikinčiau (manau ne aš vienas) tokius PREKYBININKUS iš didžiosios raidės, kurie dalintusi
Parašyta: 2016-04-22 16:50:13
Žinutės: 19
Prisijungė: 2016-04-20
Dar kartą dėkojame už nuomones.

Kaip ir minėjau, kad jokių prekių ar paslaugų niekam nebrukam. Kad ir šiame forume rasite tai ką mes siūlome tik tam skirtose vietose. Tokio požiūrio laikėmės iki šiol ir laikysimės ateityje.
Gal galėčiau forumo administratorių parašyti man privačia žinute? Dėkoju.
Parašyta: 2016-04-22 16:55:33
Karolis.B parašė:
Kaip ir minėjau, kad jokių prekių ar paslaugų niekam nebrukam. Kad ir šiame forume rasite tai ką mes siūlome tik tam skirtose vietose. Tokio požiūrio laikėmės iki šiol ir laikysimės ateityje.
Gal galėčiau forumo administratorių parašyti man privačia žinute? Dėkoju.................... va ce jau geriau... matyt jau norit koki siurpriza dideli per susitikima mums visiems padaryti...

Parašyta: 2016-04-22 20:54:59
Žinutės: 2142
Prisijungė: 2012-10-03
Karolis.B parašė:
Ačiū Karoli už aktyvumą, su Jumis turėtu susisiekti šio susitikimo organizatorius.
Parašyta: 2016-04-24 23:47:32
Žinutės: 457
Prisijungė: 2015-07-01
Dainius.D parašė:
Karolis.B parašė:
Ačiū Karoli už aktyvumą, su Jumis turėtu susisiekti šio susitikimo organizatorius.
Dainiau,ar forumo administratorius ar susitikimo organizatorius?