Parašyta: 2018-04-09 07:14:02
Turiu labai panašų ant dalių (neveikia nuo 12V)- tik yra papildoma funkcija- AES (automatic energy selection).
Tomas.J parašė:
Turiu labai panašų ant dalių (neveikia nuo 12V)- tik yra papildoma funkcija- AES (automatic energy selection).
Robertas.M parašė:Tas automatinis reikalas tai labai gerai, tik jei neveikia tai nieko gero, jei kas parduotu tokį veikianti tai ir man įdomu, pasikeisčiau savo esamo šaldytuvo , nes amžinai pamirštam įjungti dujas kai sustojamTomas.J parašė:
Turiu labai panašų ant dalių (neveikia nuo 12V)- tik yra papildoma funkcija- AES (automatic energy selection).![]()
Tomas.J parašė:Robertas.M parašė:Tas automatinis reikalas tai labai gerai, tik jei neveikia tai nieko gero, jei kas parduotu tokį veikianti tai ir man įdomu, pasikeisčiau savo esamo šaldytuvo , nes amžinai pamirštam įjungti dujas kai sustojamTomas.J parašė:
Manau normalus meistriukas sukonstruotų iš 2 vieną veikiantį. Maniškį, neveikiantį nuo 12V, buvo pasiryžęs gana nebrangiai sutvarkyti, bet nepalikau, pirkau naują. Beje, Robertai, man AES nelabai patinka. Nuo 12V ant dujų persijungia tik po berods 15min (įvertina, kad tikėtina sustojai degalinėje ir po 15min išvažiuosi iš ten). Dažnai sustojant, šaldytuvas atšyla.
Robertas.M parašė:Tas automatinis reikalas tai labai gerai, tik jei neveikia tai nieko gero, jei kas parduotu tokį veikianti tai ir man įdomu, pasikeisčiau savo esamo šaldytuvo , nes amžinai pamirštam įjungti dujas kai sustojamTomas.J parašė:
Turiu labai panašų ant dalių (neveikia nuo 12V)- tik yra papildoma funkcija- AES (automatic energy selection).![]()
Dionisas.S parašė:O vaziuojant negalima duju ijungti?Robertas.M parašė:Tas automatinis reikalas tai labai gerai, tik jei neveikia tai nieko gero, jei kas parduotu tokį veikianti tai ir man įdomu, pasikeisčiau savo esamo šaldytuvo , nes amžinai pamirštam įjungti dujas kai sustojamTomas.J parašė: