Home

Forumas

Žinutės: 406
Nuotraukos: 177
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-09-21
Buvęs klubo narys Darius nurodė naujame klube. Manau neblogi variantai, nes montuoti turėtu būti lengva.
Žinutės: 210
Nuotraukos: 0
Prisijungė: 2013-12-23
Ploštęs susikomplektuiot nėra taip sudėtinga,man aktualiau,kas viską kulturingai suinstaliuotų,pajungtų.
Žinutės: 144
Nuotraukos: 13
Prisijungė: 2015-02-02
http://www.soselectronic.pl/a_info/resource/c/SOLSUM8.8F.pdf

:hi:Vykantai, pačiam galima tai atlikti.Žinoma, jei yra noras
Žinutės: 210
Prisijungė: 2013-12-23
Vidas.G parašė:
http://www.soselectronic.pl/a_info/resource/c/SOLSUM8.8F.pdf

:hi:Vykantai, pačiam galima tai atlikti.Žinoma, jei yra noras
Sutinku Vidai,bet visgi tai ne mano sfera :),vat gaila nesigaus i sezono atidaryma atlėkt,ten rasčiau bendraminčiu,sumontuotume greitai :)
Žinutės: 2
Prisijungė: 2016-06-07
Visiems gražaus laiko.
Noriu paklausti, gal kas žinote, ar reikalingas MPPT valdiklis saulės baterijoms, jei bus jungiamas tik boileris. Mano supratimu jis reikalingas tik jungiant per keitiklius - kroviklius.  
Žinutės: 182
Nuotraukos: 1439
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2013-02-03
Gintaras.M parašė:
Visiems gražaus laiko.
Noriu paklausti, gal kas žinote, ar reikalingas MPPT valdiklis saulės baterijoms, jei bus jungiamas tik boileris. Mano supratimu jis reikalingas tik jungiant per keitiklius - kroviklius.  
Jei saulės baterija skirta tik 12V t.y be apkrovos, šviečiant saule, rodo mžiau kaip 20v, tai toks keitiklis tik pinigo išmetimas. Bet jei 30v ar daugiau, tai labai rekomenduočiau. Tada bus pilnai išnaudota saulės baterijos galia. Su paprastu keitikliu Jūs gautumėt tik pusę galios.  :) 

Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Prisijungė: 2014-10-13
Sveiki Alfredai.Buvo malonu pamatyti vakar jus per TV:geras: Koki jus rekomenduotumet ? Mano atjungus akumuliatoriu iseina 14v kaip supratau mazokai.
Žinutės: 2
Prisijungė: 2016-06-07
Alfredas.B parašė:
Gintaras.M parašė:
Visiems gražaus laiko.
Jei saulės baterija skirta tik 12V t.y be apkrovos, šviečiant saule, rodo mžiau kaip 20v, tai toks keitiklis tik pinigo išmetimas. Bet jei 30v ar daugiau, tai labai rekomenduočiau. Tada bus pilnai išnaudota saulės baterijos galia. Su paprastu keitikliu Jūs gautumėt tik pusę galios.  :) 

Kabinu 6 vnt. baterijų max 245 w. jungiu nuosekliai, be jokių keitiklių. Ar 2kw boileriui vasarą to pakanka. Ar MPPT valdiklis ką nors pakeistų. 
Žinutės: 6
Prisijungė: 2016-09-12
Sveiki,

Lanksčių, specialiai kemperiams skirtų saulės baterijų/jėgainių galite rasti e-parduotuvėje www.greenup.lt
Žinutės: 3
Prisijungė: 2016-09-14
Alfredas.B parašė:
Gintaras.M parašė:
Visiems gražaus laiko.

Klausimai Alfredui:
1. Mano žiniomis mažiau 20V bet daugiau 14.5 gadina akumuliatoriu?
2. Bandžiau jau 2 MPPT valdiklius ir nei vienas nesukėlė srovės, o duodavo tai ka duoda baterija. Nors baterija 30V?