Naujausia info apie mano bandybus :
Daugiausiai "vejo " i sia diskusija inesiau as paskutinem dienom.
Kad palikt kuo daugiau nezinomuju ir kintamuju vakar vakare sedejau youtubej ir ziurejau kur zmones atlieka bandymus butent su identiskom panelem kaip mano 18V/100W. Todel iskart atsiprasau apie teigini kuri bandziau paneigt kad sujungus panele i grandine 72v ir turint pries valdikli 2A gausime po MPPT valdiklio 10A ir13-14V
Todel pasiemiau atsuktuva ir atsidariau valdikli.Droseli ir tikrai dideli jame radau,taip jame stovi gan didelis radiatorius ant kurio sukabint tranzai.Kaip ir visi MPPT valdiklio pozymiai atitinka.Bet vat atsidarius kita puse korpuso ant plokstes pamaciau aiskius" kitos rankos " litavimus ir keliose vietose po kruva likusios kanifolijos.Kas reiskia kad valdiklis buvo tvarkytas ir matyt nesutvarkytas iki galo.Atidziau apziurejus pajungimo gnybtus taip pat aiskiai matosi kibirksciu zymes.Todel siandien is pat ryto vel ji pajungiau tik pries tai pasijungiau PWM valdikli ir uzsirasiau sroves,jos nedideles ant isejimo ir padavimo buvo po 0,1 A.Bet kaip as nustebau kai pajungiau MPPT !!!!Ant ijejimo 0,1A,bet ant isejimo 0,03 A !!!!!!!Taip kad mano MPPT ne tik kad nesukelia,bet net ir praranda srove.To visiskai nesimate vakar prie didesniu sroviu.Be to jungiant valdikli prie akumuliatoriaus be pajungtu saules paneliu gnybtai tikrai stipriai kibirksciuoja.(turi taip but ar ne-nezinau) bet jungiant PWM valdilli to nera.
Tik ka susisiekiau su pardaveju,paaiskinau situacija.Visas pretenzijas prieme ir valdiklis bus keiciamas.Jis ir pats paminejo,kad jam siek tiek keista buvo kad pirkdamas as prie jo akiu ispokavau valdikli ir jo korpusas buvo pabraizytas,i ka as tikrai neatkreipiau demesio.
Todel tikrai labai atsiprasau uz sita visa sukelta suirute.