Home

Forumas

Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2012-10-03
Combi C, kiek suprantu, skirtas ir vandens, ir patalpos šildymui. Berods šildydamas patalpą šildo ir vandenį, o šildydamas vandenį patalpos nešildo.
Žinutės: 358
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-03-22
sildo kai ijungi desiniu jungtuku aukstyn ir vandeni ir patalpa , bet tik tada kai buna uzpilta vandens i bakus, o vat tokios funkcijos nera kad tik triuma veiktu :(
Žinutės: 308
Nuotraukos: 151
Prisijungė: 2013-06-30
Nežinau, gal neveikia kokios nors apsaugos maniškiame kemperyje, bet šildymas be vandens kuo puikiausiai veikia. Ir su vandeniu veikia. Sistema tokia pat kaip foto parodyta.
Olegas.I parašė:
Nežinau, gal neveikia kokios nors apsaugos maniškiame kemperyje, bet šildymas be vandens kuo puikiausiai veikia. Ir su vandeniu veikia. Sistema tokia pat kaip foto parodyta.
O ijungi desiniu jungtuku aukstyn ir kai isleistas vanduo is boilerio veikia salono sildymas?

Veikia visose padėtyse, gal pas mane apsauga užlinkusi, nes aš tik prasidėjus šalčiams šildžiau kemperį, o po to sumasčiau, kad turbūt toje šildymo sistemoje ne taip kaip senesnėse, jose nėra atskiro šildytuvo, o yra viena vandens šildymo talpa nuo kurios ir yra pučiamas karštas oras. Išleidus vandenį ta talpa kaista, gal ji tuščia greičiau perdegs  kiaurai. Gal tam ir yra apsauga pas jus, kad neperdegtų metalas.
Olegas.I parašė:
Veikia visose padėtyse, gal pas mane apsauga užlinkusi, nes aš tik prasidėjus šalčiams šildžiau kemperį, o po to sumasčiau, kad turbūt toje šildymo sistemoje ne taip kaip senesnėse, jose nėra atskiro šildytuvo, o yra viena vandens šildymo talpa nuo kurios ir yra pučiamas karštas oras. Išleidus vandenį ta talpa kaista, gal ji tuščia greičiau perdegs  kiaurai. Gal tam ir yra apsauga pas jus, kad neperdegtų metalas.
Ir tikrai isleides ne tik is baku, bet ir is boilerio atsukes isleidimo kraneli buvai ir silde triuma? O valdymo pultas pas tave toks pats? Gal dar kas tokius turit ? Pakomentuokit. Jeigu pas abu skirtingai veikia , tai reiskia pas kazkuri tai kazkas sugede, vat tik klausimas pas kuri ? :) 
Taip išleidęs ir iš boilerio. Pas mane prie boilerio stovi automatinis vožtuvas. Nelabai suprantu jo prasmės, bet jis yra. Kai akumuliatorius išsikrauna, arba, kai atjungi akumuliatorių, tas automatinis vožtuvas atsidaro visas vanduo iš bako ir iš boilerio išbėga. Šiais metais Slovėnijoje sustojau vinjetės nusipirkt, akumas pokštelėjo, tai teko žmonai tą automatinį vožtuvą laikyt, kad vanduo visas neišbėgtų, kol pakeičiau akumą.Namuose būčiau, galėčiau foto padaryt, kaip pas mane atrodo sistema, bet pagal jūsų foto, tas pats turėtų būti.
J.J
klausimas visiems... kai naudojat TRUMATIC   oro putima  ant, auto, statot ar ,manual ? kuo skiresi ?
Žinutės: 585
Nuotraukos: 1217
Koordinatės: 4
Prisijungė: 2012-09-21
Olegas.I parašė:
Taip išleidęs ir iš boilerio. Pas mane prie boilerio stovi automatinis vožtuvas. Nelabai suprantu jo prasmės, bet jis yra. Kai akumuliatorius išsikrauna, arba, kai atjungi akumuliatorių, tas automatinis vožtuvas atsidaro visas vanduo iš bako ir iš boilerio išbėga. Šiais metais Slovėnijoje sustojau vinjetės nusipirkt, akumas pokštelėjo, tai teko žmonai tą automatinį vožtuvą laikyt, kad vanduo visas neišbėgtų, kol pakeičiau akumą.Namuose būčiau, galėčiau foto padaryt, kaip pas mane atrodo sistema, bet pagal jūsų foto, tas pats turėtų būti.
Olegai, tas automatinis vožtuvas skirtas automatiniam vandens išleidimui iš boilerio jeigu temperatūra nukrenta žemiau +7 laipsnių
Nežinojau, bet ar jis turi išleisti vandenį įtampai nukritus arba kai jos visai nelieka? Vandenį prieš žiemą išleidinėjau kai temperatūra tikrai aukštesnė buvo, tai nežinau ar jis suveikia prie +7, bet, kad suveikia nukritus arba kai jos visai nelieka, tai tikrai.