Parašyta: 2016-02-17 13:43:03
Žinutės: 422
Prisijungė: 2013-06-29
Pas mus irgi vožtuvas išsijungia išjungus elektra gyv.dalyje Cia turbut gamintojo sugalvota apsauga ,kad nesinaudojant kemperiu išsileistu vanduo del dvieju priežaščiu : užšalimas ir kaip žinoma stovinčiam vandenyje gali atsirast bakterijos
Parašyta: 2016-02-17 14:07:21
Žinutės: 308
Prisijungė: 2013-06-30
Reiškia turi taip būti, vienas rebusas išspręstas, liko išsiaiškinti ar turi šildyti be vandens
Parašyta: 2016-02-17 14:21:35
Žinutės: 358
Prisijungė: 2015-03-22
Olegas.I parašė:
Taip išleidęs ir iš boilerio. Pas mane prie boilerio stovi automatinis vožtuvas. Nelabai suprantu jo prasmės, bet jis yra. Kai akumuliatorius išsikrauna, arba, kai atjungi akumuliatorių, tas automatinis vožtuvas atsidaro visas vanduo iš bako ir iš boilerio išbėga. Šiais metais Slovėnijoje sustojau vinjetės nusipirkt, akumas pokštelėjo, tai teko žmonai tą automatinį vožtuvą laikyt, kad vanduo visas neišbėgtų, kol pakeičiau akumą.Namuose būčiau, galėčiau foto padaryt, kaip pas mane atrodo sistema, bet pagal jūsų foto, tas pats turėtų būti.
pas mane tas pats vostuvas, arba galima ranka nuspaust ta raudona knopke ir isbega , arba atjungus akuma isbega vanduo
Parašyta: 2016-02-17 14:21:46
Dėl jungimosi be vandens ,neesu bandes,todėl nepasakysiu kaip yra.
Man kitas klausimas del trumos.Pas mu labai karsta nuo jos spintoje ir ganetinai garsiai dirba ji,o lauke prie kaminelio sienoje girdisi pulsiuojantis garsas.Kaip pas jus veikia,ar taip pat?
Parašyta: 2016-02-17 14:24:15
Žinutės: 157
Prisijungė: 2015-05-31
Olegas.I parašė:
Reiškia turi taip būti, vienas rebusas išspręstas, liko išsiaiškinti ar turi šildyti be vandens
aš tą patį rebusą sprendžiau, laikydavau vandenį manydamas, kad jis reikalingas šildymui, kelis sykius nesužiūrėjus dujų sistema užšalo, pabandžiau be vandens šildytis, pasirodo jo ten ir nereikia šildant be vandens paruošimo

automatinis išleidimo priešužšaliminis vožtuvas, bent pas mane, veikia be elektros ir atsidaro nukritus oro temp žemiau +5
Parašyta: 2016-02-17 14:27:47
Žinutės: 157
Prisijungė: 2015-05-31
Justinas.S parašė:
Dėl jungimosi be vandens ,neesu bandes,todėl nepasakysiu kaip yra.Man kitas klausimas del trumos.Pas mu labai karsta nuo jos spintoje ir ganetinai garsiai dirba ji,o lauke prie kaminelio sienoje girdisi pulsiuojantis garsas.Kaip pas jus veikia,ar taip pat?
karšta ir pas mane spintelėje kur triuma stovi, izoliuoti šlangas planuoju šymet, nes nuo jų labai karšta ir nemažai prarandama šilumos kol nukeliauja oras iki orapučių... tos žarnos po dugnu kai kuriose vietose netgi matosi lauke, todel priekyje retai pučia karštą orą...
Parašyta: 2016-02-17 14:28:01
Žinutės: 358
Prisijungė: 2015-03-22
Justinas.S parašė:
Dėl jungimosi be vandens ,neesu bandes,todėl nepasakysiu kaip yra.Man kitas klausimas del trumos.Pas mu labai karsta nuo jos spintoje ir ganetinai garsiai dirba ji,o lauke prie kaminelio sienoje girdisi pulsiuojantis garsas.Kaip pas jus veikia,ar taip pat?
Pas mane dirba labai tyliai. o buvai atsukes kriaukles karsta vandeni, kad nusiorintu gerai boileris? manau gal oro dar ten ira del to ir burzgia pulsuojanciai
Paskutinis pakeitimas: 2016-02-17 14:39:41
Žinutės: 308
Prisijungė: 2013-06-30
Spintoje tikrai karšta, bet manau, kad kitaip ir nebus, jug visada, ten kur pečius, ten ir šilta

o lauke prie kaminėlio girdisi, kad degimo procesas vyksta, toks lyg ir ūžesys, bet ne pulsuojantis.Pas mane nei vieno ortakio lauke nesimato, visi viduje kanaluose išvedžioti.
Parašyta: 2016-02-17 14:44:32
Visa praejusia vasara naudojomes karstu vandeniu,bet burzgimas yra gan stiprus.Teks matyt iššsikelt iš spintos ja ir pažiuret kas joje ne taip

Parašyta: 2016-02-17 15:52:46
Del Trumos, tiesa pas mane naujesne buvo, tai sildytis oru galima ir neuzpildzius vandens. Bet jei netycia ijungsi vandens sildyma o boileris tuscias, dega plokste. Ten berods yra apsauga kad kelis kartus gali ijungti o paskui keiti plokste. Del silumos pacioje spintoje, pas mane nebuvo jos daug, o pro ortakius taip pusdavo karsti, kad net garaze Coca colos buteli plestmasini pralyde. Galvoju beda gali buti kad uzsinese ventiliatorius. As isvis ko gero issivalyciau ja visa, pradedant kamineliu, kuris gali buti pasikises ir baigiant ventiliatoriais.