Home

Forumas

Žinutės: 30
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-03-27
Pildžiau dujas į balionus Portugalijoje ir Prancūzijoje jokių problemų, o va Ispanijoje antgalis netiko, gal kas žino kur nusipirkti tokį.
Žinutės: 45
Nuotraukos: 576
Prisijungė: 2012-10-03
Ispanijoj visus antgalius turi koloneles operatorius.Reikia eiti i kolonele ir ju paprasyti.
Norvegijoje pildziau pats, kita syki pats operatoriu uzpilde, jokiu bedu.
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Ne šiaip sau neleidžia pildyti beliekam tu balionu, tik ten pildo kur sveria , tos taisykles atsiranda ne lygioje vietoje, reikia suprasti, kad pildai kaip papuola prisiimi rizika , ar tai to verta? Aš ne dujininkas, gal čia kiek perdėta, nežinau, bet pildau palei Vilnių, Ukmergės plente specializuotoje "pildikloje". kelionei 2 balionų dažniausiai užtenka.
Žinutės: 341
Nuotraukos: 503
Koordinatės: 13
Robertas.M parašė:
Ne šiaip sau neleidžia pildyti beliekam tu balionu, tik ten pildo kur sveria , tos taisykles atsiranda ne lygioje vietoje, reikia suprasti, kad pildai kaip papuola prisiimi rizika , ar tai to verta? Aš ne dujininkas, gal čia kiek perdėta, nežinau, bet pildau palei Vilnių, Ukmergės plente specializuotoje 'pildikloje'. kelionei 2 balionų dažniausiai užtenka.
Deja ji jau nebedirba(vyksta statybos)
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Zenonas.K parašė:
Robertas.M parašė:
Ne šiaip sau neleidžia pildyti beliekam tu balionu, tik ten pildo kur sveria , tos taisykles atsiranda ne lygioje vietoje, reikia suprasti, kad pildai kaip papuola prisiimi rizika , ar tai to verta? Aš ne dujininkas, gal čia kiek perdėta, nežinau, bet pildau palei Vilnių, Ukmergės plente specializuotoje 'pildikloje'. kelionei 2 balionų dažniausiai užtenka.
Deja ji jau nebedirba(vyksta statybos)
Sprendžiant iš www puslapio dirba
Žinutės: 238
Nuotraukos: 1565
Prisijungė: 2012-10-12
Cia kalba eina apie ta duju kolonele kur prie Tanagros ,Ukmerges gatveje.Ten remontas vyksta.
Žinutės: 119
Nuotraukos: 248
Ukmergės gatvėje degalinė rekonstruojama. Trukmė 3 mėn. Už kelių kilometrų Panevėžio link yra Bukiškis. Jame Isuzu servisas, už jo Dujų centras. Dirba tik darbo dienomis ir darbo laikas jei pamenu iki 16,00.
Žinutės: 119
Nuotraukos: 248
Arvydo linkas kaip tik į "centrą" Bukiškyje, o ne į degalinę prie Tanagros.
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Arvydo nuoroda gera, aš ten piluosi dujas.