Home

Forumas

Reniau , bet cia nekorektiskas klausimas. Ypac jei zmona skaito foruma :). Nesakys gi teisybes .
Žinutės: 360
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-07-05
Renius.L parašė:
Giedrius.B parašė:
Marijus.K parašė:
As tiesiog parasiau kaip man buvo. Cia nereikia nieko bijoti. Mano atveju tiesiog nustojo veikti ir viskas. Beje tai buvo per atidaryma Dauguose. Dar su Dainium ziurejom kas kaip. O slangute ir reduktoriu galima isigyti bet kur, bet kurioje salyje. Kemperiu dileriu ir reikmenu parduotuviu pilna. Gal tik man taip papuole.
Sveiki,

man buvo reduktoriaus diafragma trūkusi. Tiesiog užsukau dujas, kitą rytą ūkinėsė prekėse nusipirkau naują reduktorių, pasikeičiau ir keliavau toliau.
Tai įvyko gruodžio pabaigoje, tai naktį miegojome su žmona labai smarkiai apsikabinę :)
Po to karto, į ilgesnes keliones pasiimu atsarginį reduktorių, bet jaučiu, kad niekada jo nebeprireiks :)
kas, Giedriau, geriau šildo- žmona ar reduktorius???
Na žinoma, kad ŽMONA!!! :paslaptis:
Žinutės: 266
Nuotraukos: 106
Prisijungė: 2015-12-27
Koki faina baliona užmaciau taupantiems vieta 20l 
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2012-10-03
Įdėtos dujos su užpylimu
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Tomas.J parašė:
Įdėtos dujos su užpylimu
Geras variantas, Мarius kažkuriam pasisakyme minėjo, kad pas Tavę užpylimas padarytas? Ar supratau ne taip?
Ne, neturiu. Man neaktualu, nes šildausi su sausa Webasto, dujų pildausi tik porą kart metuose.

Dainiau, turejau omeny kad Tomas idejo nuoroda i sistema vokieciu berods, kaip pavyzdi.
Žinutės: 284
Nuotraukos: 2
Prisijungė: 2014-02-06
Tomas.J parašė:
Ne, neturiu. Man neaktualu, nes šildausi su sausa Webasto, dujų pildausi tik porą kart metuose.

Kokio galingumo stovi Webasta? Įmontuota viduje kemperio ar  iš apačios ?
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Marijus.K parašė:
Dainiau, turejau omeny kad Tomas idejo nuoroda i sistema vokieciu berods, kaip pavyzdi.
Suprasta.

Saulius.G parašė:
Tomas.J parašė:

Kokio galingumo stovi Webasta? Įmontuota viduje kemperio ar  iš apačios ?
AT 3500 (3,5kw), po dugnu. 
Dabar eina EVO40 (4kw). Jei reikia- kreipkis. Galingumas skaičiuojasi pagal būdos tipą ir ilgį: