Parašyta: 2021-07-12 18:50:15
Arvydas.I parašė:
Keliavimas kemperiais darosi vis patrauklesnis
Arvydas.I parašė:Mano laikais net septintokas žinojo, kad išmetimai vyksta tik, kai vyksta degimo procesas, bet dabar fiziką perrašinėja politikos proto bokštai... Keisčiausia, kad sudeginto kuro kiekis (ar nuvažiuoti km), niekaip neįtakoja taršos kiekio.... norsČia, kiek teršia Jūsų kemperiai stovėdami žiemą kai net nevažinėjate ir kiek už tai kiekvienam reiks susimokėti, juk žinome, kas suformavo daugumą
![]()
![]()
Robertas.M parašė:Man 564 pinigai....valio, galėsiu pašelpti vargstančius, palopiti kiaurą biudžetą.Arvydas.I parašė:Mano laikais net septintokas žinojo, kad išmetimai vyksta tik, kai vyksta degimo procesas, bet dabar fiziką perrašinėja politikos proto bokštai... Keisčiausia, kad sudeginto kuro kiekis (ar nuvažiuoti km), niekaip neįtakoja taršos kiekio.... norsČia, kiek teršia Jūsų kemperiai stovėdami žiemą kai net nevažinėjate ir kiek už tai kiekvienam reiks susimokėti, juk žinome, kas suformavo daugumą
![]()
Tiesiog prievartauja važinėti kemperiu ištisus metus.
Arvydas.I parašė:Mano laikais net septintokas žinojo, kad išmetimai vyksta tik, kai vyksta degimo procesas, bet dabar fiziką perrašinėja politikos proto bokštai... Keisčiausia, kad sudeginto kuro kiekis (ar nuvažiuoti km), niekaip neįtakoja taršos kiekio.... norsČia, kiek teršia Jūsų kemperiai stovėdami žiemą kai net nevažinėjate ir kiek už tai kiekvienam reiks susimokėti, juk žinome, kas suformavo daugumą
![]()
![]()
Ričardas.V parašė:Mechanizmas, kad nedraustas automobilis nedalyvauja eisme jau sukurtas. Gal susiprotės ir mokestį pririšti prie dalyvavimo eisme trukmės.Arvydas.I parašė:Mano laikais net septintokas žinojo, kad išmetimai vyksta tik, kai vyksta degimo procesas, bet dabar fiziką perrašinėja politikos proto bokštai... Keisčiausia, kad sudeginto kuro kiekis (ar nuvažiuoti km), niekaip neįtakoja taršos kiekio.... norsČia, kiek teršia Jūsų kemperiai stovėdami žiemą kai net nevažinėjate ir kiek už tai kiekvienam reiks susimokėti, juk žinome, kas suformavo daugumą
![]()
![]()