Home

Forumas

Žinutės: 67
Nuotraukos: 893
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2012-09-27
Guoda.S parašė:
Ačiū labai už šiltą priėmimą! Darbai stovi, o aš visa forume, kiekvieną temą skaitau ir atsitraukti negaliu :D
Guoda, jaučiu, kad mes čia dabar abidvi viena per kitą viską skaitom. Nors aš čia jau senai, niekad neturėjau tiek laiko viską perskaityt! Tikiuos, pasimatysim netrukus atidaryme:)
Žinutės: 146
Nuotraukos: 0
Prisijungė: 2016-03-01
Ieva būtinai! :) O man beskaitant kyla klausimų galybės, tik dar nedrįstu kelti, galvoju gal pirma atsakymus pabandysiu rasti, o jei nerasiu, tada jau klausinėsiuos :)
P.S. FB žiūrėjau susitikimų nuotraukas tai mačiau be galo daug kemperių, bet neįžiūrėjau nei vienos prikabinamo namelio, tikiuosi labai neiškrisim iš konteksto su prikabinamu nameliu atvažiavę :)
Žinutės: 137
Nuotraukos: 160
Prisijungė: 2014-08-11
Guoda.S parašė:
Ieva būtinai! :) O man beskaitant kyla klausimų galybės, tik dar nedrįstu kelti, galvoju gal pirma atsakymus pabandysiu rasti, o jei nerasiu, tada jau klausinėsiuos :)
P.S. FB žiūrėjau susitikimų nuotraukas tai mačiau be galo daug kemperių, bet neįžiūrėjau nei vienos prikabinamo namelio, tikiuosi labai neiškrisim iš konteksto su prikabinamu nameliu atvažiavę :)
Po truputi priekabistu gretos dideja. :]
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Sveiki Guoda ir Dariau, džiaugiamės, kad mus radote ir norite prisijungti.
Jei kyla klausimų, nesivaržykite ir klauskite. Tam šis klubas ir sukurtas, kad ieškotume atsakymų į klausimus, dalintumėmės ir bendrautume. Dėl prikabinamų namelių, tai viskas gerai. Yra įvairių narių. Yra puikių aktyvių (pasakyčiau dar daugiau- aktyviausių!), kurie yra mūsų tarpe be kemperių ir prikabinamų namelių :) Taigi viskas gerai.

Žinutės: 53
Prisijungė: 2016-01-07
Guoda.S parašė:
Ramiai:alus:
musu cia irgi bus. nemazai. Sveiki prisijungus.
Žinutės: 954
Nuotraukos: 1003
Prisijungė: 2013-07-24
Sveiki :driving:
Žinutės: 86
Prisijungė: 2016-03-03
Sveiki visi!

Prisistatau ir aš, visgi mūsų šeimyninė tema :)

D.
Žinutės: 146
Prisijungė: 2016-03-01
:plojimai:
Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Prisijungė: 2014-10-13
Labas :hi:
Žinutės: 585