Parašyta: 2018-02-12 14:53:12
Oho, ar nebus šilta birželį Afrikoj??
Tomas.J parašė:
Rimas.V parašė:Kiek bandziua skaityti dometis tai nieko baisaus panasiai kaip Ispanijoj.Nbent nuo Saharos vejas kai pradeda pusti tada gali buti nekas bet tai tada ir europoj karsta buna.Tomas.J parašė:
Rimas.V parašė:Gerai Dainiau mastai as kelioneje daug nemiegu gaila laiko.Panuojam birzelio pradziai kelione i Maroka tai parankioju truputi vietu nakvynei bet siaip ziuriu kat viska pa xodu kai vaziuoji susirandi praktiskai is campercontact man viskas tinka.Gal ira norinciu kartu vaziuoti keliais kemperiais smagiau butu.Dainius.D parašė:
Rimai, Tau tik nakvynės rūpi... tokiame papludimy tik maudytis ir šėlti visą naktį![]()
Arvydas.I parašė:
URM konsulinė informacija apie Maroką: Į tam tikras šalies dalis rekomenduojama nevykti
Robertas.M parašė:Rimai, bet tai vasara ar yra reikalas į Afriką? Aš noriu į ten ir važiuosiu, bet tik ne vasarai.Rimas.V parašė:Gerai Dainiau mastai as kelioneje daug nemiegu gaila laiko.Panuojam birzelio pradziai kelione i Maroka tai parankioju truputi vietu nakvynei bet siaip ziuriu kat viska pa xodu kai vaziuoji susirandi praktiskai is campercontact man viskas tinka.Gal ira norinciu kartu vaziuoti keliais kemperiais smagiau butu.Dainius.D parašė:
Rimai, Tau tik nakvynės rūpi... tokiame papludimy tik maudytis ir šėlti visą naktį![]()