Home

Forumas

Žinutės: 34
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-05-05
Dėl sėdimų vietų skaičiaus pakeitimo reikės ekspertizės, kurią galėtų atlikti, pvz., Tuvlita. Ar tai įmanoma šiam konkrečiam automobiliui, geriausia konsultuotis su jais. Tiesiog kiekvienu atveju yra nemažai individualių niuansų.
Žinutės: 4
Prisijungė: 2014-09-18
Didelis dėkui visiems už pagalba! :)
Žinutės: 365
Prisijungė: 2014-03-26
jei idomu, teko girdet, pvz is komercinio i keleivini LT sudetingu ekspertiziu reik ir realiai nelabai padarysi, chebra vaziuoja i LV, ten priregistruoti perdaryta zymiai paprasciau, po to isregistruoja ir i LT priregistruoja statusu koks LV  buvo registruotas. Na tik braliuku reik patikimu pazystamu turet.
Žinutės: 28
Nuotraukos: 11
Koordinatės: 1
Prisijungė: 2014-06-01
Sveiki manes ir manau laukia ilga kelione po regitra ir tap , nes nupirkau kemperi angliška .Dokumentuose parasyta 2 sedimos vietos ,nors dirzai imontuoti 6 .Reiks apsišarvot kantrybe ir kovoti.
Žinutės: 69
Prisijungė: 2014-08-05
Raimondas.B parašė:
jei idomu, teko girdet, pvz is komercinio i keleivini LT sudetingu ekspertiziu reik ir realiai nelabai padarysi, chebra vaziuoja i LV, ten priregistruoti perdaryta zymiai paprasciau, po to isregistruoja ir i LT priregistruoja statusu koks LV  buvo registruotas. Na tik braliuku reik patikimu pazystamu turet.
Štai čia irgi variantas . Aš taip pat girdėjau ,ir kad tai daro net be pažįstamų .nesenai ir straipsnis kažkur buvo ,kad po liepos 1 d. 'išvežami"  Lt pinigai ,nes visi masiškai važiuoja ir registruoja Latvijoje .
Žinutės: 1
Prisijungė: 2016-03-29
Laba diena, 
Siandien skambinau i Tuvlitos tech. ekspertiziu centra. Mane informavo, kad norint susimontuoti saugos dirzus reikia kreiptis i gamintojo atstova nes turi buti isduotas sertifikatas kuriame turi sutapti sumontuoto saugos dirzo numeris. Taigi misija galima tik kreipiantis i Alta arba Zaiba ar kitas LT firmas kurios gali isduoti sertifikata sumontuotiems dirzams. Kas zinote apie tai ar galbut jau tokiu budu tvarketes? 
Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Prisijungė: 2014-10-13
Kai man reikejo jie nepadejo tuo klausimu.Padejo kitas zmogus bet uz nemenkus tais kaikais pinigus.O va numeriuko to zmogaus gaila nebeturiu.
Žinutės: 60
Prisijungė: 2014-10-29
Yra visokiu imoniu kurios atlieka ekspertizes , ir visokiu ekspertu, visi sneka skirtingai , labai sudetingas etapas su dirzais ir tuo labiau iteisinti sedines. dar yra skirtumai tap nauju automobiliu ir senu , nes traktuoja arba gamiba arba perdirbimas. viskas imanoma padarit tik remiasi i pinigus ir poziuri ekspertu. 
Žinutės: 25
Prisijungė: 2014-08-03
Manajam kemperyje sėdimų vietų pagal tech.pasą 5, diržų tik 2. Per 9 eksplotacijos metus niekada nebuvo jokių problemų dėl diržų. Jei gamintojas nenumatė daugiau diržų, tai iš kur juos paimti? O jei jau kabinasi tech.apžiūroj, tai paimk ir prisuk paprastai be jokių ten ekspertizių- per tech. apžiūrą vistiek niekas nelips į vidų ir nežiūrės originalai ten ar ne, jiems svarbu tai, ką jie mato, o mato jie pvz. 6 diržus t.y. tiek kiek reikia
Žinutės: 2197
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Mano kemperyje pagal tech. pasą 6-ios sėdimos vietos, o diržų tik keturi. Pernai per tech. apžiūrą tai pastebėjo (keturias apžiūras prieš tai niekam neužkliuvo). Sako: "negali praleisti". Klausiu, tai ką dabar daryti - aštuonis metus buvo gerai, dabar "negali praleisti"? Galvojo .... galvojo, net pasimetė. Aš jam sakau, kad mes tik dviese važinėjame, tai mums tų diržų sočiai:D Nieko daugiau neaiškino, bet tech. apžiūrą pasirašė be pastabų:driving: