Home

Forumas

Tomai, SUPER:geras:
Žinutės: 157
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-05-31
Aš niekaip nesusitaikiau su zvimbimu aplinkui :) veikia kažkaip :))
Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Prisijungė: 2014-10-13
Tomas.J parašė:
Aš, važiuodamas į tuos kraštus tiesiog ignoruoju juos, nes kito varianto neįsivaizduoju:) ir ištikruju,  po 2sav jų jau nebejauti :) (gal dėl to, kad kraujo nebelieka?:))
Haha haha jo nebejauti.:D:D:D
Žinutės: 69
Nuotraukos: 0
Prisijungė: 2014-08-05
Dainius.D parašė:

Nieko nera geriau uz i 220v i rozete ikisamo aparatelio su buteliuku arba tablete. Yra visuose prekybos centruose. Veikia super! Kemperyje pakanka pačio silpniausio keitiklio. Isgelbejo Papeje LV. Jei kas ten lanketes birzelio menesi ,mane suprasite :) Naudoju ir sodyboje. 
Pritariu Dainiui ,kad šie aparatai  yra tikrai veiksmingi ,tačiau kartu ir  labai kenksmingi,kadangi ten kaitinama ir garinama chemija .Man asmeniškai net "ant gerklės" krenta jei būni patalpoje  . Aš tokį naudoju tik "ištrūčinimui" kaip dėl vienokių ar kitokių priežasčių uodų prisirenka daug .Tačiau tuo atveju nei žmonės nei gyvūnai nebūna patalpose . Kitais atvejais naudojame ultragarsinį aparatėlį ,ne tiksliai tokį bet ,kažkas panašaus kaip nuorodoje .Beje tokius 2 aparatėlius žiemą naudoju ir ūkiniame pastate ,kad neprilystų kirstukų ir pelių :) 

http://www.lim.lt/parduotuve/ultragarsine-apsauga-nuo-uodu-ir-peliu
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
 Va toks ir panašūs.
Žinutės: 119
Nuotraukos: 114
Prisijungė: 2015-04-30
mes du naudojom tai dar kelis metrus aplink masina nekasdavo, tik su masalais beda buvo :) dar purskalu kibira buvom pasieme kai reikedavo nueiti toliau :)