Home

Forumas

Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Šarano sėdynes naudojau , nes tos sukasi apie savo ašį, patogus reikalas, susuki į kemperio vidų ir gerai,  bet per aukštos, o pjauti tas dėžes man pasirodė per daug vargo.

Dėl grindų ir panašiu reikalu neskubėčiau, nieko ten blogo, ne taip dažnai teks landžioti, o ir priprantama prie to greitai, galima i didelius darbus įsivelti nebus kada ir važiuoti :), nereikia pamiršti kam buvo žaislas perkamas :)
Žinutės: 1606
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Kabinos grindų išlyginimas ėjo tų metų Burstner-iuose originaliai. Galima naudoto pasieškoti. Pas mane yra- liux daiktas.
Žinutės: 75
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-02-17
Sedynes problema pastebejau dar kemperio pirkimo metu. Pirmiausia vairuotojo sedynei nuemiau apsisukimo mechanizma. Kazkiek pagerejo, bet nebegalejau apsukti sedynes. Nusprendziau zeminti pasoste. Kaip tik dabar ir  pabaigiau tai montuoti.:veliava: Pazemejo 9 cm, sedejimas daug patogesnis, grazinau apsisukimo mechanizma. Darbo buvo nemazai, nes dar reikejo perkelti akuma is po sedynes i kita vieta.
Žinutės: 210
Nuotraukos: 0
Prisijungė: 2013-12-23
Olegas.I parašė:
Pas mane į Fiat 92m. įdėtos Dodge miniveno 2003 m. sėdynės, kelionėje dar neišbandyta, taip atsisėdus patogiau jaučiuosi nei ant gamyklinių sėdynių, o kaip bus neaišku.
Turėjau pats Dodge Caravan 2001m.(labai patogios sėdynės, teko ir iki ispanų keliskart nulekt ,sostas karališkas :) ),smalsu,ar nuo '94 Fiat'e(sostas nesisukinėja) įmanoma priderint sias sėdynes,gal kas bandėte?
Pribrendau sutvarkyti sėdynes, gal kas kokios naujos patirties ties tuom turite?  man tiktu ir gamyklinė jei pas ką užsiliko po rekonstrukcijų, savo keičiau , nes buvo visai sudėvėta, bet nepatinka man tai kas gavosi, tai ar turite kas nors ką nors tinkamo 1991m Fiatui ? :)? (reikalinga keleivio sėdynė)
Žinutės: 308
Nuotraukos: 151
Prisijungė: 2013-06-30
Turiu abi originalias, galiu padovanoti, tikrai gero stovio

Olegas.I parašė:
Turiu abi originalias, galiu padovanoti, tikrai gero stovio

Imu, kontaktus metu į privatą.
Žinutės: 178
Nuotraukos: 363
Prisijungė: 2015-08-12
Kas žiema norės tvarkytis sėdynes, tai turiu 2 Ford Galaxy sėdynes su pasukimu, porankiais ir šildymu.