Parašyta: 2020-05-31 00:24:40
Sudaužiau stiklą ir aš. Iš kartono pasidariau lekalą nuvežiau į Novalda, kur stiklus pjausto. Pagamino, skyles išgrežė, užgrūdino, bet kainavo......, kokius 30eu!
Dainius.D parašė:
Sudaužiau stiklą ir aš. Iš kartono pasidariau lekalą nuvežiau į Novalda, kur stiklus pjausto. Pagamino, skyles išgrežė, užgrūdino, bet kainavo......, kokius 30eu!
Dionisas.S parašė:Dainius.D parašė:
Sudaužiau stiklą ir aš. Iš kartono pasidariau lekalą nuvežiau į Novalda, kur stiklus pjausto. Pagamino, skyles išgrežė, užgrūdino, bet kainavo......, kokius 30eu!Aš per saulė nepastebėjau,kad ne iki galo uzgesinau komforke,ir uždariau stiklą.... Neužilgo buvo 'saliutai'
Robertas.M parašė:Užuojautos....Dionisas.S parašė:Dainius.D parašė:
Sudaužiau stiklą ir aš. Iš kartono pasidariau lekalą nuvežiau į Novalda, kur stiklus pjausto. Pagamino, skyles išgrežė, užgrūdino, bet kainavo......, kokius 30eu!Aš per saulė nepastebėjau,kad ne iki galo uzgesinau komforke,ir uždariau stiklą.... Neužilgo buvo 'saliutai'
ir juokinga ir graudu, bet su gyvybe suderinama!
Tadas.Z parašė:
Dionisai, pasiziurek koks pas tave modelis dujines. CRAMER tas pats Dometic.Pabandyk paieskoti cia, arba ju uzklausk:
Justinas.S parašė:
Mes turejom problema savam kemperyje.Tai ant storo popieriaus nupiešiau kokio stiklo reikia.O stiklo dirbtuvės padarė tonuota grudinta stikla kokio reikia.Veiksmas buvo Vilniuje ,kreipiausi i stiklo fabriką
Dionisas.S parašė:Dekui.Justinas.S parašė:
Mes turejom problema savam kemperyje.Tai ant storo popieriaus nupiešiau kokio stiklo reikia.O stiklo dirbtuvės padarė tonuota grudinta stikla kokio reikia.Veiksmas buvo Vilniuje ,kreipiausi i stiklo fabriką
Dainius.D parašė:'Novalda' pavadinimas.Dionisas.S parašė:Dekui.Justinas.S parašė:
Mes turejom problema savam kemperyje.Tai ant storo popieriaus nupiešiau kokio stiklo reikia.O stiklo dirbtuvės padarė tonuota grudinta stikla kokio reikia.Veiksmas buvo Vilniuje ,kreipiausi i stiklo fabrikąTik matmenis geriau į mažąją pusę daryk, nes po grūdinimo sunkiai pasiduoda šlifavimui.Žinoma galima sustarti su tarpiniu pamatavimu.