Žinutė - visoms laisvoms papūgoms! nes jos labiausiai čia pyksta

- tai ką matote dabar niekaip nepasikeis, tą ir matysite, tikrai nebus paslėptos jokios temos kurias dabar matote, ar mato google ir padeda atvesti mum dar daugiau žinių,nuomonių ir bendraminčių, kitu atveju mano galva to forumo išvis nereikia, jeigu jis yra uždaras
- nuo rugsėjo bus sukurta papildomi subforumai ir galimybė kurti nuotraukų albumus kurie būtų matomi tik oficialaus klubo nariams (VŠĮ), tokiu atveju klubo nariai turės savo zoną, kurioje greičiausiai neaptarinės klausimų apie šaldytuvus, kemperių svorį ir pan... o diskutuos apie klubo veiklą ir dalininsis susitikimų nuotraukomis.
- kas atsitiks su dabartiniu klubo nario (tikras narys) statuso, dar neaišku, aš bučiau jį linkes pervadinti į "aktyvus narys" ir jį duoti automatiškai, nuo tam tikro žinučių kiekio, įkelto nuotraukų, koordinačių kiekio... iš principo jokio dviračio išradinėjimo, taip daro daugelis forumų, įleidžia į paslėptas temas tik nuo tam tikro žinučių kiekio ir dažniausiai tie paslėpti subforumai, nėra tokie aktualus. Bet kokiu atveju laukiu rudeninio susitikimo su dar daugiau idėjų.
Aš puslapio išlaikymą ir savo darbą jį tobulinant (kiek jau lieka to laiko) priskiriu prie visuomeninės veiklos (tikiuosi, kad gerinu mūsų šalį, taip suvesdamas bendraminčius) ir kaip ir sakiau jau daug kartų, asmeniškai neiškosiu čia naudos. Kad kiltų dar mažiau klausimų, šiuo metu puslapio išlaikymas (hostingas) kainuoja tarp 25-30 eur už menesį ir metinis 3 domenų mokestis (kemperiuklubas.lt, kemperiųklubas.lt ir campersclub.lt). Jeigu ateis tokia diena, kai išlaikymo kaštai man taps našta, kreipsiuosi į visus (įskaitant laisvas papūgas) ir prašysiu pagalbos.