Parašyta: 2021-06-19 13:00:02
Super projektas 

Janis.C parašė:
Atrodo puikiai
Vaida.M parašė:
Mano langai turi rūbus!!!!! Labai nenorėjau visokių užuolaidėlių, tai plisuotos žaliuzės pasirodė pats tas. Profiliukus ėmiau siauresnius, o pačio audinio kampus nusikarpiau vietoj. Gal kažkiek šnaresio ir turės, bet važiuojant su mūsų aenu motoriuku ir 4 bėgių dėže- manau ne žaliuzės bus triukšmo šaltiniu![]()
Vaida.M parašė:
Na va, mano mažulllė gavo smegenus![]()
Išduosiu paslaptį, kad pirmadienį traliukas veža duslintuvo remontui ir TA ne už kalnų. Su diduma techninių dalykų išsispręsta.Stogas vistiek leidžia vandenį. Bet gal šį kart radau, kur: liuko hermetikas. Aplink apklijavau izoliacine juosta, bet tik del to, kad jos liko- buvau įsitikinus, kad leidžia ne čia, o kai pro jos kampitį prabėgo vanduo- nulupau (neklauskit kiek keikiausi, kai tą velnio smalą nuo stogo lupau...) - apžiūrėjau atidžiau. Panašu, kad liuko hermetikas, klijuotas prieš tris metus, atkibęs. Tad toliau bandydama įteigti sau, kad tai savotiška mindfulness praktika 'čia ir dabar' (fucking psichologija) krapščiau tą brudą hermetiką. Jau kelias valandas nelyja, bet ten vistiek šlapia, tai matyt lauksiu rytojaus, kad vėl užsandarinčiau. Tai taip ir vyksta viskas- du žingsniai pirmyn- vienas atgal.